Julkaistu 11.01.2013 0          

Matkailun Oskari 2012 –palkinto Flowpark Oy:lle

Matkailun Oskari 2012 palkinnon sai Flowparkin Janne Kalhama. Kuvat Turku Touring/Mika Okko.

Turku Touring jakaa Matkailun Oskari 2012 –palkinnon perjantaina. Tunnustuksen vuoden merkittävimmästä matkailuteosta saa Flowpark Oy. Turun kaupungintalolla pidettävässä gaalassa palkinnon Flowpark Oy:n toimitusjohtaja Janne Kalhamalle ojentaa kansanedustaja Ilkka Kanerva.

Turku Touring haluaa palkita yrittäjiä investoinneista, rohkeista satsauksista ja huikeista tavoitteista. Sellaisia ovat olleet Flowpark ja Janne Kalhaman visio täysin uudenlaisesta huvipuistosta. Yksi Matkailun Oskari 2012 –palkinnon perusteista on ainutlaatuisen konseptin tuominen Suomeen ja ensimmäisen Flowparkin perustaminen juuri Turkuun.

Matkailun Oskari –palkinnolla Turku Touring haluaa antaa tunnustusta myös Flowparkin ympäristöystävällisyydelle. Flowpark Oy on esimerkki siitä, että vastuullisesti toimiva yritys ja ekologinen liikeidea voivat olla tehokkaita ja tuottavia. Seikkailupuisto, joka yhdistää huvipuiston ja ulkoilun ekologisella ja hauskalla tavalla houkuttelee kaikenikäisiä kävijöitä yhä uudestaan. Lisäksi se palvelee niin matkailijoita kuin paikallisia asukkaitakin.

Flowpark on kolmen toimintavuotensa aikana noussut suosituksi ajanviettotavaksi erilaisille kävijöille perheistä tyky-ryhmiin. Seikkailupuistoa ei käytetä pelkästään hauskanpitoon, vaan kävijät ovat ottaneet kiipeilyn liikuntaharrastukseksi muiden rinnalle. Puisto toimii myös erinomaisena kohteena matkailijaryhmille ja päiväkävijöille, mikä osaltaan lisää Turun houkuttavuutta matkailukaupunkina.

Matkailun Oskari –palkinto on tunnustus myös toimitusjohtaja Janne Kalhaman positiivisesta asenteesta ja yhteistyökyvystä.

- Flowpark on nopeasti verkostoitunut muiden yritysten kanssa ja kehittää toimintaansa jatkuvasti matkailualan trendejä seuraamalla. Yritys ymmärtää yhteistyön voiman: pienenä yrityksenä Flowpark on aktiivisesti mukana alueen yhteisissä markkinointitoimenpiteissä, sanoo Turku Touringin matkailujohtaja Anne-Marget Niemi.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Camp Consulting

Camp Consulting

Konsultointi, Myyntivalmennus, Rekrytointipalveluja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Lainatynnyri

Viipurintie, Kaarina

www.lainatynnyri.fi

Siirrettävät kylpytynnyrit ja saunakärryt Kaarinasta! 045 1835 300, Viipurintie, 20780 Kaarina, www.lainatynnyri.fi Lainatynnyri vuokraa henkilöautolla siirrettäviä kylpytynnyreitä ja saunakärryjä Kaarinassa. Tarvitset vain henkilöautokortin ja vetokoukullisen auton ja voit nauttia paljuilusta tai pehmeistä löylyistä missä vain mihin pääsee autolla. Tarvittaessa huolehdimme kuljetuksista ja käyttöönotoista avaimet-käteen periaatteella! Ehdoton ajanviete esimerkiksi polttareihin, juhliin, saunailtoihin, talkooväen palkitsemiseen tai vaikka työporukan tiimi-iltoihin.

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2017Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
ke 08.02.2017


Seuraa meitä somessa