Jorma Lehto on pitkän linjan yrittäjäaktiivi

Kosken Yrittäjillä uusi puheenjohtaja

Kosken Yrittäjien uusi puheenjohtaja on sellaisena oikeastaan uusvanha: Jorma Lehto oli puheenjohtajana ensi kerran jo 10 vuotta sitten. Väliajankin hän on toiminut hallituksessa aktiivisesti. – Mielelläni olisin antanut tilaa nuoremmille, mutta nyt ei sellaista löytynyt.

Yhdistys kärsii monien yhdistysten tavoin aktiivisen porukan puutteesta. Jäseniä on noin 60, mikä ei ole ihan puolta kaikista yrittäjistä Koskella. – Toiset haluaa olla vain jäseniä, eikä osallistua toimintaan mitenkään. Onneksi sentään hallitus jakaa taakkaani, muuten en olisi puheenjohtajaksi suostunutkaan. Esimerkiksi postia ja erilaisia kyselyjä tulee puheenjohtajalle todella paljon. Kaikkea pitäisi tehdä, Lehto huokaa.

Kosken Yrittäjien kesän - ja myös koko vuoden - merkittävin tapahtuma on Kosken Kohaus heinäkuun lopulla. Jo 26. kerran järjestettävät kuntamarkkinapäivät esittelevät paikkakunnan yrittäjätoimintaa omassa teltassa sekä myös tapahtuman omassa lehdessä. Myös tapahtuman esiintyjäkaarti on varsin näyttävä.

- Yrittäjien kesäretki järjestetään tänä kesänä asuntomessuille, keväällä käytiin teatterissa Helsingissä. Koulutusta on syksyllä mm. hankintalakiin liittyen, kertoo puheenjohtaja Lehto.

- Kunnan virkamiesten ja luottamushenkilöiden kanssa on järjestetty yhteisiä aamukahvitilaisuuksia, joissa yrittäjät ovat voineet kertoa toiveitaan kuntajohdolle. Palveluthan täällä ovat aika hyvät, mm. kouluja aina lukioon asti. Olemme myös virittämässä yhteistyötä Loimaan seudun muiden yrittäjäyhdistysten kanssa, Lehto lisää.

Lehdon oma yritys, Sähköliike P & J Lehto, sijaitsee täsmälleen Kosken keskustan keskipisteessä. Kukaan Koskelle saapuva ei voi välttyä huomaamasta sitä, varsinkaan kun liikkeen ulkoseinää koristavat myös Postin oranssit värit. – Tämä on nykyään tällainen ”sähköposti”, vitsailee Lehto, mutta myöntää, että asiamiespostina toimiminen tuo asiakkaita myös sähköliikkeen puolelle. – Kyllä täällä toimeen tulee, kunhan ei laske tuntipalkkaa.


Jorma Lehdon sähköliike on myös ”sähköposti”.

ap.

Julkaistu 06/2007        
Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Graafinen suunnittelu, Kirjansitomoja, Kirjapaino, Painotaloja, Pakkauspalvelu, Pakkaussuunnittelua, Suunnittelu, Suunnittelutoimistoja

BLOGIT

Liedon Säästöpankki

Kun ääni ratkaisee

Liedon Säästöpankki

Liedon Säästöpankki

Innostuminen

Liedon Säästöpankki

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

10/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 10.10.2019


Seuraa meitä somessa