Jokainen päivä sisältää siemenen parempaan

Nostradamus, ranskalainen lääkäri 1500-luvulta, on yksi maailman kuuluisimmista ennustustekstien kirjoittajista. Hänen tuhoa ja kuolemaa julistavat runomuotoiset näkemyksensä ovat herättäneet mielenkiintoa jo vuosisatojen ajan.

Ennustukset ovat usein piilotetun ristiriitaisia, ja tulkintaa voi aina väittää oikeaksi. Paremmin varsinaissuomalaisen yrittäjän elämää ennustaa hän itse. Tuleeko ääneen lausutuista asioista itseään toteuttavia ennustuksia?

Yrittäjällä on jalat maassa, vankka elämänhalu ja katse lähitulevaisuudessa. Joskus pää voisi käväistä pilvissä hakemassa uusia tuulia ja ajatuksia. Järjettömissä ja hulluissa haaveissa on itänyt moni elinkelpoinen yritysidea tai tapa yhdistää elinkeino ja oma elämä.

Kannattaa tarttua tähän päivään.

Anna-Silja Suutarinen

Julkaistu 01/2008        
Turun Timanttisahaus Oy

Turun Timanttisahaus Oy

Timanttiporaus, Timanttisahaus

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

05/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
ma 17.05.2021


Seuraa meitä somessa