Uusi yritys starttaa entisen lisäksi

Somerniemeläisen ravintola Punaisen Lumpeen yrittäjä Hanna Munter on Someron Yrittäjien puheenjohtaja ja Varsinais-Suomen Yrittäjien tuore varapuheenjohtaja.

- Tänä vuonna suuntaan voimavarat uuden yrityksen perustamiseen aivan toiselle toimialalle. Hyppään uuteen, mutta ravintolatoiminta jatkuu myös.

Munterin henkireiäksi paljastuu jatkuva opiskelu. Valtio-oppia pänttäävä yrittäjä toivoo pääsevänsä mukaan politiikan tekemiseen seuraavan viiden vuoden aikana.

- Uskon yritystoimintani kasvavan ja menestyvän. Kotiseutuyhdistyksessä toimiminen on minulle tärkeää. Toivon tosin saavani enemmän aikaa perheelle.

Yrityksille yleensä Munter näkee maltillista kasvua suhdanteiden muutoksista huolimatta. Mutta yrittäjien työtaakka kasvaa eläköitymisen takia. – Osaavan työvoiman saatavuus on entistä isompi kysymys.

Munter toteaa kehityskelvottomien yritysten karsiutuvan pois. – Elinkustannukset nousevat. Miten ihmiset ja yritykset siinä pärjäävät, Munter pohtii, ja kehottaa pitämään silmät ja korvat vielä terhakammin auki.


Varsinais-Suomen Yrittäjien uusi varapuheenjohtaja Hanna Munter uskaltaa heittäytyä uuteen. Lumienkeleiden muovaamisen lisäksi hän käynnistää tänä vuonna uuden yrityksen.


Julkaistu 01/2008        
TMK Teollisuuden Mittaus- ja Kalibrointipalvelu Oy

TMK Teollisuuden Mittaus- ja Kalibrointipalvelu Oy

Kalibrointipalvelut, Mittauspalveluja, Optisten tuotteiden valmistus, Tietokoneiden valmistus

Kokouspalvelut

Naantalin Kylpylä

Matkailijantie 2, Naantali

www.naantalispa.fi

Kokoukset, juhlat, näyttelyt, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasparatiisi, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa