Omat näkemykset ovat palkinneet

- Tämä on niin mukavaa, ettei tunnu työltä, yrittäjä Maiju Essén huudahtaa. Tre Små Rum täyttää huhtikuussa kuusi vuotta. Vaikka sanottiin, ettei sisustusliike Paraisilla kannata.

Essén uskoo asiakkaita riittävän tänäkin vuonna. Laajentamista ei suunnitella, mutta tulevien vuosien aikana kesäkahvila saattaa aueta. – Teemme työtä sydämellä. Tämä on elämäntapa, ei pelkkää liiketoimintaa, Essén ja yrittäjäkumppani Mi Ruokolahti toteavat.

Lähivuosissa naiset näkevät onnistuneen kattoremontin, ja entinen teurastamo on saatu myytyä, ja siihen on tullut toimintaa. Visioissa on tuotevalikoiman lisääminen persoonallisiin puutarhakalusteisiin, joita voi ihailla liikkeen takapihalla kallion juuressa.

- Erikoinen liikepaikkamme houkuttelee ihmisiä. Ihmiset haluavat varjella viikonloppujaan, ja pysytellä kotona tai lomapaikkakunnalla myös ostoksia ajatellen. Kauppakeskukset on kaikki rakennettu jokseenkin samanlaisiksi, Essén ja Ruokolahti pohtivat.

Yrityskonsulttien kauhuksi naiset ovat tehneet liiketoimintaratkaisut intuitiolla. – Toivomme terveyttä ja vaalimme perhettä. Saamme palkkaa ja meillä on vielä kivaa!


Yrittäjät Mi Ruokolahti ja Maiju Essén sytyttävät kynttilöitä liikkeen somisteeksi.


Julkaistu 01/2008        
TMK Teollisuuden Mittaus- ja Kalibrointipalvelu Oy

TMK Teollisuuden Mittaus- ja Kalibrointipalvelu Oy

Kalibrointipalvelut, Mittauspalveluja, Optisten tuotteiden valmistus, Tietokoneiden valmistus

Kokouspalvelut

Kultaranta Resort Oy

Särkänsalmentie 178, Naantali

www.kultarantaresort.fi

Kokoukset, yritystilaisuudet, juhlat, aktiviteetit, majoitus. Kaikki samasta paikasta isommallekin ryhmälle.

Lue uusin näköislehtemme

05/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
ma 17.05.2021


Seuraa meitä somessa