Leipää ja oma koti

Kuljetusyrittäjä Arto Piilikangas Naantalista toimittaa leipää ja pullaa jälleenmyyjille. Yhden auton yrittäjänä mies on toiminut kolmisen vuotta.

- Samaa rataa menee tämäkin vuosi, Fazerille ajoa kuutena päivänä viikossa. Laajentamistarpeita ei ole, mutta kakkosmiestä tarvitsisin paikkaamaan joskus.

Kahden lapsen isä katselee asuntoja ostotarkoituksessa. Toiveissa on lisää vapaa-aikaa. – Moottoripyörällä olisi kiva tehdä pidempi reissu, ja mikroautoilu on toinen harrastus.

Kaikille yrityksille Piilikangas povaa kustannusten nousua tilipussin keventyessä. – Vaikka töitä on enemmän kuin koskaan, aina löytyy joku, joka taipuu tekemään tappiolla, vetämään välistä.

Viiden vuoden tähtäimellä laajentaminen voi tulla eteen. – Kuuntelen mielelläni ehdotuksia ja tarjouksia. Olen ostanut talon, ja ehdin matkustaa jopa ulkomaille, Piilikangas kuvittelee ääneen. Perhemuodon kyselyyn mies vastaa arvoituksellisella hymyllä.


- Kuskaan edelleen leipää ja pullaa, Arto Piilikangas ajattelee kuluvasta vuodesta. Ja haaveilee oman kodin ostamisesta.


Julkaistu 01/2008        
Trans Aarnio Oy

Trans Aarnio Oy

Autokuljetuksia, Kuljetusliikkeitä, Maanrakennusala, Paalutustöitä, Rakentaminen

Kokouspalvelut

Naantalin Kylpylä

Matkailijantie 2, Naantali

www.naantalispa.fi

Kokoukset, juhlat, näyttelyt, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasparatiisi, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

05/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
ma 17.05.2021


Seuraa meitä somessa