Erikoisliikkeiden toiminta halutaan turvata

Yritystoiminta on ollut erittäin vilkasta, ja yritysten sijoittumiselle Piikkiöön on mainiot edellytykset, kunnanjohtaja Jouko Mäkinen aloittaa. – Peruspalvelut ovat kunnossa, ja kulkuyhteydet hyvät.

Kirismäen alueelle sijoittuu teollisuusyrityksiä, ja Raadelmaan kasvatetaan kasvibioyritysten keskittymää. – Raadelmaa korostetaan vihreän bioalan ja korkean teknologian suunnitteluyritysten paikkana. Kummassakin paikassa on kunnan tontteja myynnissä, Mäkinen selvittää.

Keskustan kehittäminen tarkoittaa yleisilmeen parantamista, ja yksityisten palvelujen turvaamista ja kehittämistä. Työryhmässä oli kunnan ja yritysten edustajia.

– Erikoisliikkeiden säilyminen ja palveluyritysten monipuolistuminen halutaan turvata ympäristölliset kysymykset huomioiden. Pyrimme ohjaamaan ostovoimaa omaan keskustaan ja aikaansaamaan positiivista kierrettä tätä kautta.

Tänä vuonna keskustan valaistusta ja tiestöä kunnostetaan. Keskustaan valmistuu muun muassa uusia kerrostaloja ja vanhusten palvelutalo.

Yrittämisen edistämisessä Mäkinen katsoo seudullisilla yrityspalveluilla olevan iso merkitys. – Potkuri on hyvä esimerkki. Aloittelemme yhteistyötä Kaarinan yritysasiamiehen kanssa. Yritysten toimintaedellytysten kehittämisessä kunnilla on vielä tekemistä, Mäkinen pohtii.


Piikkiön kunnanjohtaja Jouko Mäkinen kertoo kunnan panostavan keskustan kehittämiseen. Erikoisliikkeiden säilyminen on tärkeä tavoite.

Anna-Silja Suutarinen

Julkaistu 01/2008        
Rockfun Promotions & Agency Oy

Rockfun Promotions & Agency Oy

Juontajapalvelut, Konsultointipalveluja, Mainosspiikkaus, Mediatoimistoja, Ohjelmatoimistoja, Promootiopalvelut, Viestintätoimistoja, Äänimainontaa

Kokouspalvelut

Linnateatteri

Humalistonkatu 7, Turku

www.linnateatteri.fi

Muutautumiskykyinen komeljanttari. Linnateatteri on vuodesta 2003 toiminut turkulainen komediaan, musiikkiin ja maistuvaan ruokaan keskittyvä teatteri, jossa ei turhia jäpitetä.

Lue uusin näköislehtemme

05/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
ma 17.05.2021


Seuraa meitä somessa