Liiketoiminta-akatemiassa päivitetään liiketoimintaosaamista

Akateemiset osaajat vailla toimeksiantoa

Turun kauppakorkeakoulun TSE exen Liiketoiminta-akatemia tarjoaa liiketoimintaosaamisen päivitystä työurallaan välivaiheessa oleville akateemisesti koulutetuille. Syksyllä alkaneessa koulutuksessa on 17 akateemisesti koulutettua monipuolista osaajaa. Ohjelman tarkoituksena on myös luoda akateemisille osaajille yhteyksiä yritysmaailmaan.

Keskeinen osa Liiketoiminta-akatemiaa on yritykselle tai muulle organisaatiolle tehtävä projektitoimeksianto, joita otetaan vastaan 14.1.– 2.5. Tämä on samalla erinomainen tilaisuus yrityksille kehittää toimintaansa tai saada lisänäkemystä johonkin selvitystä kaipaavaan haasteeseen. Projektitoimeksiannon tarkoituksena on opiskelijan oman osaamisen ja toimeksiantajan tarpeiden yhdistäminen molempia hyödyttävällä tavalla. Työtä ohjaamaan asetetaan työnohjaaja tai tutor.

Toimeksiantaja saa projektista kirjallisen raportin sekä esittelymateriaalin. Toimeksiantaja vastaa projektitoimeksiannon aiheuttamista kuluista. On toimeksiantajan ja opiskelijan välinen asia sovitaanko muista mahdollisista korvauksista. Projektitoimeksiannosta tehdään kuitenkin kirjallinen sopimus opiskelijan, toimeksiantajaorganisaation ja Turun kauppakorkeakoulun TSE exen välillä.


Julkaistu 01/2008        
TMK Teollisuuden Mittaus- ja Kalibrointipalvelu Oy

TMK Teollisuuden Mittaus- ja Kalibrointipalvelu Oy

Kalibrointipalvelut, Mittauspalveluja, Optisten tuotteiden valmistus, Tietokoneiden valmistus

Kokouspalvelut

Linnateatteri

Humalistonkatu 7, Turku

www.linnateatteri.fi

Muutautumiskykyinen komeljanttari. Linnateatteri on vuodesta 2003 toiminut turkulainen komediaan, musiikkiin ja maistuvaan ruokaan keskittyvä teatteri, jossa ei turhia jäpitetä.

Lue uusin näköislehtemme

05/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
ma 17.05.2021


Seuraa meitä somessa