Voittoidea suuntautuu lapsiperheisiin

Joulun alla Liedon lukion toisen vuosikurssin opiskelijat saivat yrittäjyyskurssin lopputöiden eli liiketoimintasuunnitelmakilpailun palautteet. 18 nuorta muodosti kahdeksan ryhmää, joista vain yksi koostui pojista.

Oppilaita ohjasi opettaja Tuire Luhtala, ja kurssin toteutuksessa oli mukana Aurajoen nuorkauppakamari, jonka kotipaikka on Lieto. Projektipäällikkö Kirsi Lamminpää edusti nuorkauppakamaria: - Ideat heijastelevat nuorten elämäntyyliä ja kekseliäisyyttä.

Parhaana työnä palkittiin Vauhtis, lapsille suunnattu juhlapaikka omalla keittiöllä ja henkilökunnalla. Lamminpään mukaan Essi Laition, Susanne Järven ja Tuija Anteroisen idea oli realistisin ja toteuttamiskelpoisin.

- He ymmärsivät kohderyhmän ja asiakkaan merkitykset. Tässä asiakkaiksi miellettiin vanhemmat, erityisesti ostopäätöksen tekevät äidit, Lamminpää selvittää.

Tyttöjen ideat olivat pitkälti palveluita, poikaryhmän idea tekninen: Snack Games. Tämä peliautomaatti ei palkitse rahalla vaan välipalalla. Kunniamaininnan innovaatiosta saivat Antti Hörkkö, Ville Heikkilä ja Taneli Virjonen.

Anna-Silja Suutarinen

Julkaistu 01/2008        
SelinSelin

SelinSelin

Coaching, Esimiesvalmennus, Konsultointi, Koulutuspalveluja, Laatujärjestelmät, Liikkeenjohdon konsultointi, Myyntivalmennus, Yrityspalveluja

Kokouspalvelut

Ruissalon Kylpylä

Ruissalon puistotie 640, Turku

www.ruissalospa.fi

Kokoukset, juhlat, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasosasto, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

05/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
ma 17.05.2021


Seuraa meitä somessa