Kolmastuhannes maskulainen Octopus valmistui

Maskulainen Haloila juhli 3000. käärintäkoneen valmistumista tammikuussa. Octopus Twin -mallinen kone lähti Puolaan, Coca-Cola HBC Polskan virvoitusjuomatehtaalle.

- Näitä koneita on käytössä ympäri maailmaa, mutta tämä kone on ensimmäinen Puolaan toimittamamme korkeakapasiteettinen kone, Haloilan toimitusjohtaja Jari Paavola kertoi. Hän uskoo, että Twin-mallilla on paljon kasvupotentiaalia, kun erityisesti elintarvike- ja juomateollisuus tarvitsee yhtä nopeampi käärintäkoneita.

Vuonna 1976 perustettu Oy M. Haloila Ab tarjoaa kokonaisratkaisuja lavakuormien käärintään eri teollisuusaloille. Haloilan kehittämä Octopus-käärintäkone on maailman markkinajohtaja. Yritys kuuluu kansainväliseen Illinois Tool Works Inc. (ITW) -konserniin. ITW Mima Packaging Systems -ryhmän muodostavat Haloila, käärintäkalvoja Belgiassa ja Irlannissa valmistava Mima Films sekä huoltopalveluja ympäri Eurooppaa tarjoavat ITW Mima Service.


Haloilan toimitusjohtaja Jari Paavola (vas.) ja jälleenmyyjän KHS AG:n edustaja Lothar Rissberger iloitsivat 3000. käärintäkoneen luovutustilaisuudessa.

Pirkko Varjo

Julkaistu 02/2008        
KT Selin Oy

KT Selin Oy

Konsultointipalveluja, Koulutuspalveluja, Liikkeenjohdon konsultointi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Bulleriina

Kuskinkatu 1, Kaarina

www.bulleriina.fi

KP 40, R, kaikki tilaisuudet, pitopalvelu.

Lue uusin näköislehtemme

12/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.12.2018


Seuraa meitä somessa