Monipuolinen palvelu maaseudun yrittäjän valttina

Lehdon sähköliike palkittiin Koskella

Kosken Tl kuntakohtainen yrittäjäpalkinto meni viime vuonna oikeaan osoitteeseen, sillä Sähköliike P & J Lehto on todellinen Kosken Tl kunnan sydän. Liike sijaitsee ihan kunnan keskustan keskeisimmällä paikalla ja palvelee asiakkaitaan sangen monipuolisesti.

- Palkinnon saaminen tuntui hienolta ja asiakkaat huomioivat sen myös pitkään runsain onnitteluin, kertoo Pirkko Lehto.

Hän aloitti vuonna 1989 yrittäjänä vanhempiensa vuonna 1954 perustamassa sähköalan yrityksessä. Jorma Lehto tuli mukaan kuusi vuotta myöhemmin oltuaan sitä ennen vieraan palveluksessa.

- Kun Posti lopetti toimintansa Koskella vähän reilu kymmenen vuotta sitten, päätimme ryhtyä postiyrittäjiksi. Näin pienellä paikkakunnalla erikoisliike ei välttämättä pärjää yksinään – sen mukaan asiakasta palvellaan kuin tarvetta on, Pirkko Lehto kiteyttää.

Lehdot kuvaavat liikettään jopa ”sekatavarakaupaksi”, mutta ihan niin asia ei sentään ole. Toki sähkölaitteiden ja kodinkoneiden lisäksi myynnissä on myös mm. lahjatavaraa ja kortteja, mutta kovinkaan sekalaiselta tavara ei vaikuta. Lahjatavaratkin ovat tyylikkäitä Johanna Oras –tuotteita. Vaikka liiketila on pieni eikä suurta varastoa ole, myynnissä on myös isompia kodinkoneita kuten pesukoneita, joista on näytekappaleet esillä. Asiakas saa tuotteen kuitenkin parin päivän kuluessa, vakuuttaa Jorma Lehto. - Asiakkaamme arvostavat sitä, että tavara tuodaan perille saakka..

- Koski on hyvä paikka asua ja selvästi huomaa, että asiakkaita tulee meille naapurikunnistakin, Lehdot kertovat.

Yrittäjäpostin vuoksi pariskunnan yhteiset lomat vaan ovat kortilla. – Ei liikkeen ovia voi pitää kiinni. Lomat pidetään erikseen. Kuka sitä nyt oikeastaan työkaverinsa kanssa lomailee? pariskuntaa naurattaa.


Pirkko ja Jorma Lehto ”sähköpostinsa” ovella.

Anneli Perkiö

Julkaistu 06/2008        
GP-Asennuspalvelu Oy

GP-Asennuspalvelu Oy

Puusepänliikkeitä, Puusepäntyöt, Ravintolakalusteita, RST-Kalusteet

BLOGIT

Liedon Säästöpankki

Kun ääni ratkaisee

Liedon Säästöpankki

Liedon Säästöpankki

Innostuminen

Liedon Säästöpankki

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

10/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 10.10.2019


Seuraa meitä somessa