Viisi tehoinfopakettia pureutuu käytännön ongelmiin iltakoulutuksena

Pienyrittäjän perusinfoa Potkurista

Monella pienyrittäjällä on tarvetta koulutukseen ihan perusasioissa. Turun seudun yrityspalvelukeskus Potkurin keväällä tekemässä tarvekartoituksessa pari vuotta sitten yrityksensä perustaneiden yrittäjien keskuudessa selvisi, että tietoa kaivattaisiin mm. myyntiin, hinnoitteluun ja tuotteistamiseen liittyvissä asioissa sekä taloushallinnon ja sopimusteknisissä kysymyksissä.

- Se ei ollut yllätys, että nämä asiat tulivat esiin. Ne ovat asioita, jotka on aika ajoin hyvä ottaa tarkasteluun kaikissa yrityksissä, sanoo yritysasiamies Kirsi Haltia.

Potkuri onkin järjestämässä syksyn ja talven aikana viittä tehoinfopakettia pienyrittäjille juuri näistä perusasioista. – Järjestämme yhdessä kolmen aikuiskoulutuslaitoksen ja Nordean kanssa kustakin aihepiiristä illan, jossa käymme läpi käytännönläheisiä ongelmia. Nämä illat järjestetään Potkurissa, mutta jos tarpeeksi monella yrittäjällä on kiinnostusta jatkaa samasta aiheesta, jatkoilta järjestetään jossakin yhteistyöoppilaitoksessa, Haltia lupaa.

Infoillat Potkurissa ovat maksuttomia, eivätkä jatkoillatkaan ole kalliita: osallistuminen maksaa vain 35 euroa yritykseltä ja osallistua voi vaikka pienyrityksen koko henkilökunta. Ensimmäinen infoilta on jo 17.9., aiheena Myynnin tehopaketti –Ideasta toimintaan. Ilmoittautumisia ottaa vastaan Potkuri.

Anneli Perkiö

Julkaistu 09/2008        
SelinSelin

SelinSelin

Coaching, Esimiesvalmennus, Konsultointi, Koulutuspalveluja, Laatujärjestelmät, Liikkeenjohdon konsultointi, Myyntivalmennus, Yrityspalveluja

Kokouspalvelut

Ravintola Prego

Uimahallintie 2, Kaarina

www.ravintolaprego.fi

KP 60 + 25, R 80, myös kokous-ja catering -palvelut.

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa