Teräspalvelukeskus aloitti Uudessakaupungissa

SteelTeamin Teräspalvelukeskus vihittiin käyttöön Uudessakaupungissa elokuun lopussa. Kaupunginjohtaja Kari Koski pitää hanketta yhtenä merkittävimmistä, joita kaupungissa on koskaan toteutettu.

Pohjoismaiden suurimman levyteräksen palvelukeskus aloitti tuotantonsa heinäkuussa. Keskuksesta saa leikattua nauhalevyä aina 20 millimetrin vahvuuteen ja 2,15 metrin leveyteen saakka. Aiemmin tämä ei ole ollut mahdollista. Keskuksen vuosikapasiteetti on puoli miljoonaa tonnia. Palvelukeskus sijaitsee Uudenkaupungin syvänmeren sataman tullivapaalla alueella. Matkaa laituriin on 50 metriä ja junayhteys kulkee suoraan keskuksen vieressä.

– SteelTeamin sijoittuminen kaupunkiimme on poikinut lukuisia eri alojen yritysten yhteydenottoja. Niinpä aloitamme vielä tänä vuonna uuden tuotantotilan rakentamisen samalle alueelle. Tähän uuteen tuotantohalliin tulee toimitilat noin viidelle yritykselle, jotka tarjoavat erilaisia teräksen ja muiden metallien käsittelypalveluja aina valmiisiin tuotteisiin asti, Kari Koski kertoi.

1988 perustetulla SteelTeamin päätoimialueet ovat terästoimitukset pohjoiseurooppalaisille asiakkaille sekä teräsalan finanssipalvelut SFS1 teräsrahaston ja SteelTeam Financial Services Oy:n kautta. Perustajansa Gustaf Kranckin omistuksessa edelleen oleva konserni on myynyt yli kaksi miljoonaa tonnia teräs- ja rautatuotteita. Konsernin liikevaihto on noin 40 miljoonaa euroa.


Julkaistu 09/2008        
TMK Teollisuuden Mittaus- ja Kalibrointipalvelu Oy

TMK Teollisuuden Mittaus- ja Kalibrointipalvelu Oy

Kalibrointipalvelut, Mittauspalveluja, Optisten tuotteiden valmistus, Tietokoneiden valmistus

Kokouspalvelut

Linnateatteri

Humalistonkatu 7, Turku

www.linnateatteri.fi

Muutautumiskykyinen komeljanttari. Linnateatteri on vuodesta 2003 toiminut turkulainen komediaan, musiikkiin ja maistuvaan ruokaan keskittyvä teatteri, jossa ei turhia jäpitetä.

Lue uusin näköislehtemme

05/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
ma 17.05.2021


Seuraa meitä somessa