Ahkerasti tapahtumia järjestämässä

Marttilan Yrittäjät perustettiin 31.8.1978 Kuokan talolla. Perustajajäseniä oli 25, joista Raimo Nikkanen, Kuljetusliike R: Nikkanen Ky, valittiin ensimmäiseksi puheenjohtajaksi. Mies on hallinnut nuijaa kaksi kertaa, yhteensä liki 10 vuotta.

- Edunvalvonta ja yrittäjyyden ilmapiirin luominen toimivat kannustimina. Pk-yrittäjiä ei arvostettu, ainoastaan savupiipputeollisuutta. Piti luoda yrittäjien oikeuksia, tuoda niitä esille.

Aluksi jäsenmäärä kieppui 30 tienoilla, mutta 90-luvun loppupuolen aktiivisen jäsenhankinnan ansiosta nousi 55:een. – Olemme pieni yhdistys, mutta prosentuaalisesti meillä on usein suurin järjestäytymisaste.

Nikkasen mukaan yrittäjiä on kunnassa kuunneltu. Yhteistyötä on tehty elinkeinopoliittisen ohjelman ja erilaisten tapahtumien, kuten Vapun, Martinpäivät ja Härkähumut, tiimoilta. Myös jouluvalot syttyvät vuosittain.

Nykyään yli 60 jäsenen yhdistys on ottamassa vastuulleen isoja järjestelyjä ensi vuoden Marttilan kunnan 600-vuotisjuhlien suhteen. Yhdistyksestä on oltu mukana myös maakunnallisesti ja valtakunnallisesti keskeisillä paikoilla edustamassa yrittäjiä.


Raimo Nikkanen on perustajajäsen. Muinaistulien iltana oli aika juhlia. – Yhdistyksen toiminta ei välttämättä aina näy, mutta toiminnan kuihtuminen näkyisi varmasti.

Anna-Silja Suutarinen

Julkaistu 09/2008        
Rockfun Promotions & Agency Oy

Rockfun Promotions & Agency Oy

Juontajapalvelut, Konsultointipalveluja, Mainosspiikkaus, Mediatoimistoja, Ohjelmatoimistoja, Promootiopalvelut, Viestintätoimistoja, Äänimainontaa

Kokouspalvelut

Kultaranta Resort Oy

Särkänsalmentie 178, Naantali

www.kultarantaresort.fi

Kokoukset, yritystilaisuudet, juhlat, aktiviteetit, majoitus. Kaikki samasta paikasta isommallekin ryhmälle.

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa