Uudenkaupungin Yrittäjillä aktiivinen syksy

Uudenkaupungin yrittäjäyhdistyksessä on yli 400 jäsentä. Jäsenmäärä on nousussa ja jäsenpysyvyys on hyvä, puheenjohtaja Terttu Lundelin kertoo. Aktiivisen yhdistyksen ohjelmassa ovat muun muassa kahdesti viikossa toistuvat aamukuntoilut.

Yrittäjän Päivänä 5.9. yhdistys järjesti aamun avauksia kouluissa, piti Raatihuoneella avoimia ovia ja muisti viireillä jäsentensä merkkipäiviä. 23.9. on vuorossa Hotelli Aquariuksessa pidettävä Turvallisesti huomiseen – koulutus. Sekä syys- että lokakuussa järjestetään vielä yrittäjäaamiainen.

Lokakuun syyskokouksen yhteyteen järjestetään teatteri-ilta, jonne myös avecit ovat tervetulleita. Marraskuussa onkin aika lähteä Turkuun Maakunnalliseen yrittäjäjuhlaan. Joulun lähestyessä pidetään 23.11. havutalkoot ja pikkujoulujuhliin kokoonnutaan 29.11. Varsinainen joulunavaus on 30.11.


Julkaistu 09/2008        
SelinSelin

SelinSelin

Coaching, Esimiesvalmennus, Konsultointi, Koulutuspalveluja, Laatujärjestelmät, Liikkeenjohdon konsultointi, Myyntivalmennus, Yrityspalveluja

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa