Ajatusten vaihtoa arjen keskellä

Marttilan kunnanjohtaja Juhani Tynjälä toteaa, että Marttila on pieni yhteisö, ja epäviralliset suhteet ovat hyvät. Virallisetkin toimivat. Mielipiteenvaihtoa tulee harrastaneeksi luonnollisissa yhteyksissä.

Tynjälän mukaan yritykset ovat pieniä, mutta niitä on paljon. – Yrittäjät ovat merkittävä osa Marttilan elämää. Heitä on myös mukana kunnallisissa päätöksentekoelimissä.

Elinkeinopoliittinen työryhmä vie yhteisiä asioita järjestelmällisesti eteenpäin, ja ohjelman päivittäminen on ajankohtaista. Yhteyksiä on hoidettu myös aamu- tai iltakahvitilaisuuksissa.

- Tavat ovat vuosien mittaan vaihdelleet. On pohdittu, olisiko hyvä tavata virallisesti useammin vai harvemmin. Asioita on hyvä hoitaa leppoisasti porukassa jutellen, Tynjälä linjaa.

Marttilan Yrittäjien puheenjohtaja Marjatta Wiitanen, Arwina Oy, vahvistaa mutkattomat suhteet kuntaan. – Elinkeinopolitiikkaa rakentaisimme mielellämme yhteistyössä edelleen. Nyt valmistaudumme kunnan 600-vuotisjuhliin ensi vuonna, ja olemme mukana monessa tapahtumassa.

Yhdistyksen jäsenmäärä on useamman vuoden pyörinyt samoissa luvuissa. Nyt jäseniä on 59. Wiitanen johtaa puhetta neljättä vuotta.

- Jäsenhankintaa teemme edelleen. On tuttua, että aherruksen keskellä kysyy viitseliäisyyttä lähteä mukaan. Mutta nyt on aihetta juhlaan. Marttilassakin herättiin yhdistystoimintaan hyvissä ajoin, ja maakunnallinen järjestö antaa hyvän ja luonnollisen viitekehyksen, Wiitanen päättää.


Kunnanjohtaja Juhani Tynjälä kannattaa asioiden puimista leppoisasti porukassa jutellen.Puheenjohtaja Marjatta Wiitanen nautti 30-vuotisjuhlien jälkiruokaa: kuivattuja hedelmiä rommissa.

Anna-Silja Suutarinen

Julkaistu 09/2008        
Turun Timanttisahaus Oy

Turun Timanttisahaus Oy

Timanttiporaus, Timanttisahaus

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa