Kuusistolaisyrittäjiä aktivoidaan Piispanpäivien hankkeella

Elokuussa pidetyt toiset Kuusiston Piispanpäivät on tunnetuin osa Kuusiston Piispanpäivät

-Leader-raha hanketta. Toinen puoli hanketta on Kuusiston asukkaiden, yhdistyksien ja tietysti myös yritysten aktivoimista alueen kehittämisessä.

- Meillä oli yrittäjien kokoontumisia jo keväällä kolme kertaa, ja nyt syksyllä jatketaan vaikka TE-keskuksen virallinen vahvistus hankkeen rahoituksesta vielä puuttuukin, kertoo hankkeen vetäjä kulttuuriyrittäjä Liisa Mattila.

Yhtenä toteuttajana on myös Suomen Liikemiesten Lähetysliitto, jonka rahoituksen avulla Mattila suunnittelee mm. asiantuntijaluentoja ja ehkä myös yhteistä liikuntapäivää. – Useimmat yrittäjät täällä ovat pienyrittäjiä, joilla on tarvetta verkostoitua ja saada ihan vain juttuseuraakin, kun oma työ täyttää päivät. Osa heistä oli mukana Piispanpäivien markkinoilla, mutta osa on mukana muuten vain.

Anneli Perkiö

Julkaistu 09/2008        
Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Graafinen suunnittelu, Kirjansitomoja, Kirjapaino, Painotaloja, Pakkauspalvelu, Pakkaussuunnittelua, Suunnittelu, Suunnittelutoimistoja

Kokouspalvelut

Linnateatteri

Humalistonkatu 7, Turku

www.linnateatteri.fi

Muutautumiskykyinen komeljanttari. Linnateatteri on vuodesta 2003 toiminut turkulainen komediaan, musiikkiin ja maistuvaan ruokaan keskittyvä teatteri, jossa ei turhia jäpitetä.

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa