Tunnettuus edelleen ongelmana

Krossin Yrittäjät aktiivisina

Kaarinan Yrittäjien alaosastona toimiva Krossin yrittäjien on vapaaehtoinen aktiiviryhmä, jonka ydinjoukko kokoontuu tarvittaessa puheenjohtajansa Pertti Ketolan Teboil-kahviossa. – Meillä on aamupalaverissa yleensä noin 5-6 henkeä, ja niihin on osallistunut myös kaupungin virka- ja luottamusmiehiä ja kaupunginjohtajakin silloin tällöin, Ketola kertoo.

- Tällä hetkellä ajankohtaista on edelleen alueen markkinointiin ja tunnettavuuteen liittyvä toiminta. Krossi kun ei ole välttämättä kaikille tuttu – nimihän saatiin kilpailun kautta.

Keväällä Krossin yrittäjät tekivät oman lehden, jolla haettiin tunnettavuutta laajemmin. – Se oli suunnattu erityisesti mökkiläisille: siinä oli kirjoituksia mm. energia-asioinnista ja viemäröinnistä. Nyt syksyllä olisi tarkoitus tehdä toinen lehti.

Pertti Ketolan mukaan toiminnan tavoitteena on myös tutustuttaa alueen yrittäjiä toisiinsa ja saada heidät käyttämään toistensa palveluja. – Meillä on mm. kiertävä vartiointi, edullista talonmiestoimintaa sekä keskitettyä jätehuoltoa, puheenjohtaja mainostaa.


Krossin Yrittäjät kokoontuvat puheenjohtajansa Pertti Ketolan Teboil-kahviossa säännöllisin väliajoin.

Anneli Perkiö

Julkaistu 09/2008        
Turun Timanttisahaus Oy

Turun Timanttisahaus Oy

Timanttiporaus, Timanttisahaus

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

05/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
ma 17.05.2021


Seuraa meitä somessa