Piispanristille nousee lisää liiketilaa

Magneetin kolmas vaihe valmistuu jouluksi

YIT etenee Piispanristin kauppakeskus Magneetin rakentamisessa hitaasti mutta varmasti. Tarjoustalon ja Sportian viereen nousee joulumyyntiin sopivasti 2500 neliötä uutta liiketilaa. Puolet tilasta menee lasten sisäseikkailupuisto HopLopille, mutta toisen puolen tulevista vuokralaisista YIT:n Pekka Rannikko ei vielä suostu vihjaamaankaan. - Neuvottelut ovat niin loppuvaiheessa.

YIT:llä on alueelle vielä 6000 kerrosneliön verran rakennusoikeutta, mutta sen kanssa ei hätäillä. – Sitä tullaan rakentamaan kysynnän mukaan – meillä toivotaan, että töihin päästäisiin heti kolmosvaiheen valmistumisen jälkeen, päättää Rannikko.

Piispanristin Bilteman kauppias Lasse Laaksonen toivottaa uudet naapurit tervetulleiksi. – Olen ihan tyytyväinen, onhan tämä alue ollut vuosikaudet ihan pahuuden vallassa. Ja me oltiin täällä myös aika yksin: Tarjoustalo jo toi uutta asiakasvirtaa, vaikkemme me niin riippuvaisia siitä ollakaan. Meillä on aika hyvä kanta-asiakasuskollisuus.

- Toivoisin tietysti, että tänne saataisiin volyymikauppaa, sillä Prisman mahdollinen muutto Kaarinanporttiin huolestuttaa. Elintarvikeliikkeet tuovat pohjan asiakasvirroille, Laaksonen pohtii.

- Tosin liikenteen sujuvuuteen pitäisi saada parannusta. Jo nyt tuo risteys on aika takkuinen varsinkin lauantaisin. On ollut suunnitelmia, että Jännekatu jatkuisi läpi koko alueen, mutta Tielaitos haluaa kytkeä sen muihin liikennejärjestelyihin, Laaksonen harmittelee.


YIT etenee Magneetin kolmannen vaiheen kanssa aikataulussa.Bilteman kauppias Lasse Laaksonen on huolissaan alueen liikennejärjestelyistä.

Anneli Perkiö

Julkaistu 09/2008        
SelinSelin

SelinSelin

Coaching, Esimiesvalmennus, Konsultointi, Koulutuspalveluja, Laatujärjestelmät, Liikkeenjohdon konsultointi, Myyntivalmennus, Yrityspalveluja

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa