Kaarinan keskustan kaunistamisessa uusi vaihde päälle

Kaarina kaunis kaupunki?

Joukko kaarinalaisia on vihdoin tarttunut härkää sarvista ja lähtenyt suunnittelemaan Kaarinan keskustan elävöittämistä ja kaunistamista. – Meitä on sekä yrittäjiä, yksityishenkilöitä että kaupungin työntekijöitä – me olemme halunneet antaa tilaisuuden kaikille, joita asia kiinnostaa, kertoo ideatyöryhmän vetäjä Mirva Mahkonen. - Kaarinan Yrittäjien alkuun saattama hankehan tämä on, itsekin Yrittäjien hallituksessa vaikuttava Mahkonen myöntää.

- Koko homma lähti liikkeelle siitä, että kokoonnuimme 3-4 kertaa ideoimaan. Näistä ajatuksista koottiin sitten neljä erilaista ideapakettia, joista nyt lähdetään karsimaan. Tavoitteena on yhteinen esitys, jota lähdetään sitten esittelemään kaupungin suuntaan – ja myös yritysmaailmalle, taka-ajatuksena on että yrittäjät voisivat hyödyntää näitä ideoita myös omassa toiminnassaan.

Anneli Perkiö

Julkaistu 09/2008        
J&T Pajunen

J&T Pajunen

Kuljetusliikenne, Kuljetuspalveluja

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

05/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
ma 17.05.2021


Seuraa meitä somessa