Puheenjohtaja toivoo kaupungin johtamiseen enemmän yrittäjämäistä otetta

Kiinteistövälitystoimisto Kaupunki- ja Maakiinteistö Oy:tä luotsaava Tuula Lindström on toiminut lähes kaksi vuotta Turun Yrittäjien puheenjohtajana.

- Tähän vajaaseen kahteen vuoteen on mahtunut paljon tapahtumia ja aktiivista toimintaa. Ehkäpä myönteisin yllätys on ollut yhdistyksen jatkuva jäsenmäärän kasvu. Meille on parissa vuodessa tullut runsaasti uusia jäseniä, minkä seurauksena kokonaisjäsenmäärämme lähentelee jo 2500:aa. Painoarvomme on tätä kautta varmasti lisääntynyt, mutta kasvava yhdistys luo tietysti myös paineita jatkuvaan toiminnan kehittämiseen, Tuula Lindström pohdiskelee

Turkulaiset yrittäjät eivät antaneet Suomen Yrittäjien keväällä julkaisemassa barometrissa kovinkaan mairittelevia arvosanoja kaupungin johdon toimille.

- Kyllä meidän tulisi yhdistyksenä olla entistä aktiivisempi lisätäksemme elinkeinopoliittista vuoropuhelua kaupungin suuntaan. Uskon, että jatkuva vuorovaikutus ja säännöllinen mielipiteiden vaihto kehittävät kaupunkimme elinkeinoelämää oikeaan suuntaan. Tämäntyyppinen avoin keskustelu lisäisi varmasti myös molemminpuolista luottamusta. On useita hyviä esimerkkejä eri puolilta maata, miten esimerkiksi yrittäjien ja kuntapäättäjien yhdessä laatima elinkeinopoliittinen ohjelma on parantanut kunnan yrittäjyysilmapiiriä, Lindström toteaa

Yrittäjiltä odotetaan myös innokasta osallistumista syksyn kunnallisvaaleissa. Suomen Yrittäjät on asettanut valtakunnalliseksi tavoitteekseen lisätä yrittäjävaltuutettujen määrää nykyisestään.

- Eri puolueiden listoille on saatu osaavia yrittäjäehdokkaita ja toivonkin, että yrittäjät kävisivät vilkkaasti uurnilla äänestämässä yrittäjiä päättämään asioistamme tulevalla valtuustokaudella. Tarvitsemme päätöksentekoon yrittäjämäistä asennetta, kuten joustavuutta ja nopeutta, Tuula Lindström painottaa.


Tuula Lindström kaipaa kaupungin ja yrittäjien välille lisää vuoropuhelua


Julkaistu 09/2008        
TMK Teollisuuden Mittaus- ja Kalibrointipalvelu Oy

TMK Teollisuuden Mittaus- ja Kalibrointipalvelu Oy

Kalibrointipalvelut, Mittauspalveluja, Optisten tuotteiden valmistus, Tietokoneiden valmistus

Kokouspalvelut

Turun Messukeskus

Messukentänkatu 9-13, Turku

www.turunmessukeskus.fi

KP 20-3000, R, A 200-700

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa