Kymmenen sanan joulutervehdys

Kuluneen syksyn aikana on tulevan vuoden 2005 toimintasuunnitelmaa käsitelty useamman kerran. Puheenjohtajana olen käynyt toimintasuunnitelmaa läpi työvaliokunnassa, hallituksen kokouksessa ja viimeksi aluejärjestön syyskokouksessa Liedossa. Tutuksi ovat tulleet toiminnan painopisteet, järjestötoiminta ja koulutuksen sekä viestinnän suunnitelmat pian alkavalle uudelle vuodelle. Ensi vuoden kalenteriin on jo kirjattu useita tapahtumia, ja vuosi näyttää taas kerran aktiiviselta yrittäjävuodelta.Ymmärrettävää on, että toimintasuunnitelma alkaa kolmannessa käsittelyssä olla jo aika tuttua tekstiä, ja keskittyminen asiasisältöön alkaa hieman herpaantua. Niinpä tutkiskelinkin syyskokouksessa Liedon komeassa valtuustosalissa toimintasuunnitelman yksittäisiä sanoja, ja halusin löytää sieltä kymmenen myönteistä sanaa. Löysin listaani seuraavat: kehittäminen, huomiointi, palkitseminen, edistäminen, yhteistyö, hyvä, aktiivinen, tehokas, juhla ja tyytyväinen. Päätin, että nämä sanat tulevat sisältymään joulukuun lehtemme pääkirjoitukseen, tavalla tai toisella…” Yrittäjyyden edistäminen ja kehittäminen vaatii tarmokkuutta ja aktiivisuutta, ja vaikka oma edunvalvonta on aina pidettävä etusijalla, tehdään työtä ennen kaikkea yhteistyössä muiden alueellisten toimijoiden kanssa.

Joulujuhlien aikaan huomioimme läheisiämme ja asiakkaitamme lahjoin, ja palkitsemme kiitoksen sanoin yhteistyökumppaneitamme menneestä vuodesta.

Kiitoksen sanaa ei vieläkään jaella liikaa, vaikka meistä jokainen tietää kiitoksen saamisen hyvän olon tunteen, ja tuntee tämän pienen kiitos -sanan tehon”.Vuoteen 2005 lähdetään yli 6200 yrittäjäjäsenen aluejärjestönä, ja kiitän tyytyväisenä syyskokousedustajia siitä luottamuksesta, jonka valtuuttamana saan jatkaa Varsinais-Suomen Yrittäjien puheenjohtajana tulevanakin vuonna. Kiitos yrittäjäkollegat, kiitos yhteistyökumppanit värikkäästä yrittäjävuodesta 2004. Menestystä teille kaikille vuodelle 2005!”Tunnelmallista joulua,Kirsi-Marja Kajander

Kirsi-Marja Kajander
puheenjohtaja

Julkaistu 12/2004        

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

05/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
ma 17.05.2021


Seuraa meitä somessa