Astrea yhdisti 3 lakitoimistoa

Asianajotoimisto Sumentola, Suominen & Itälä Oy yhdistyi lokakuussa oululaisen asianajotoimiston kanssa ja avasi myös Helsinkiin uuden toimipisteen. Samalla yhtiön nimeksi tuli Astrea Oy. Helsingin pisteessä työskentelee alkuvaiheessa kaksi asianajajaa, joten yhtiöllä on lakimiehiä kaikkiaan 20, mikä tekee Astreasta yhden Suomen suurimmista lakitoimistoista. Yhdistymisellä haetaan volyymia ja uskottavuutta isompien asiakkaiden hoitoon sanoo Astrean hallituksen puheenjohtaja Juha Sumentola. - Toimeksiannot ovat nykyään niin suuria, että niitä ei voi yksi ihminen hoitaa. Samalla ala kansainvälistyy: yritysjärjestelyissä on yhä useammin toinen osapuoli ulkomaalainen. Iso osa sopimuksista tehdäänkin englanniksi. Olemme myös The Association of Independet European Lawyersin jäsen, mikä takaa Astrean asiakkaille asiantuntevan palvelun lähes missä tahansa maailmassa.



Tekniikkacenterin yhdistyminen parantaa palvelua



Turun Laakeritekniikka Oy ja Turun Työkalucenter Oy yhdistyivät marraskuussa Tekniikkacenter Turku Oy:ksi. Yritys toimii edelleen vanhoissa tiloissa Orikedolla ja palvelut ovat entisellään. Toimitusjohtaja Jari Osan mukaan yhdistymisen kautta asiakkaat saavat kuitenkin suurempia etuja, esim. laskutuksen kiinteitä kuluja voidaan karsia. Myös aivan uudenlaiset palvelukonseptit mahdollistuvat. - Voimme tarjota mm. hyllytyspalveluja ja useampia tuotemerkkejä ja edustuksia. Vanhat yritykset toimivat Tekniikkacenterissä kahtena osastona, joista toisen tuotteita ovat laakerit, voimansiirtotuotteet, tiivisteet ja paineilma-automaatio sekä erilaiset kunnossapitotuotteet. Työkaluosastolta löytyy mm. käsi-, sähkö- ja lastuavat työkalut, erilaiset koneet ja laitteet, teollisuuskemikaalit ja työsuojaintarvikkeet sekä tikkaat ja telineet.



Scheringin laajennus keskitti toimintoja



Schering Oy:n 14,3 miljoonaa euroa maksanut laajennus laajensi yhtiön Turun laboratorio- ja tuotekehitystiloja kaksinkertaiseksi, lähes 5000 neliömetrillä. Uusien tilojen myötä yhtiöllä on nyt mahdollisuus keskittää kaikki, kolmessa eri paikassa Turussa olleet tuotekehitystoiminnot saman katon alle - uusia työpaikkoja ei toistaiseksi synny. Uusissa tiloissa on mm. voimakkaasti vaikuttavien aineiden tutkimustilat ja tilat polymeerien syntetisointiin pilot-mittakaavassa. Schering kehittää Turussa pääasiassa polymeeripohjaisia pitkäaikaisia ehkäisyvalmisteita ja täällä on myös kaikki tuotanto. Scheringin palkkalistoilla on Turussa noin 700 työntekijää. Helsinkiin on keskitetty yhtiön markkinointi, myynti ja kliiniset tutkimukset.


Julkaistu 12/2004        
Turun Timanttisahaus Oy

Turun Timanttisahaus Oy

Timanttiporaus, Timanttisahaus

Kokouspalvelut

Ruissalon Kylpylä

Ruissalon puistotie 640, Turku

www.ruissalospa.fi

Kokoukset, juhlat, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasosasto, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

05/2021



Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
ma 17.05.2021


Seuraa meitä somessa