Tekniikkacenterin yhdistyminen parantaa palvelua

Turun Laakeritekniikka Oy ja Turun Työkalucenter Oy yhdistyivät marraskuussa Tekniikkacenter Turku Oy:ksi. Yritys toimii edelleen vanhoissa tiloissa Orikedolla ja palvelut ovat entisellään. Toimitusjohtaja Jari Osan mukaan yhdistymisen kautta asiakkaat saavat kuitenkin suurempia etuja, esim. laskutuksen kiinteitä kuluja voidaan karsia. Monipuolisempi tuotetarjonta antaa asiakkaalle selvän keskittämisedun. Myös aivan uudenlaiset palvelukonseptit mahdollistuvat.

- Konseptien myötä palvelumme on entistä asiakaslähtöisempää ja yksilöllistä. Vanhat yritykset toimivat Tekniikkacenterissä kahtena osastona, joista Mekaniikkaosaston tuotteita ovat laakerit, voimansiirtotuotteet, tiivisteet ja paineilma-automaatio sekä erilaiset kunnossapitotuotteet. Työkaluosastolta löytyy mm. käsi-, sähkö- ja lastuavat työkalut, erilaiset koneet ja laitteet, teollisuuskemikaalit ja työsuojaintarvikkeet sekä tikkaat ja telineet.

Anneli Perkiö

Julkaistu 12/2004        
Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Graafinen suunnittelu, Kirjansitomoja, Kirjapaino, Painotaloja, Pakkauspalvelu, Pakkaussuunnittelua, Suunnittelu, Suunnittelutoimistoja

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa