Tekniikkacenterin yhdistyminen parantaa palvelua

Turun Laakeritekniikka Oy ja Turun Työkalucenter Oy yhdistyivät marraskuussa Tekniikkacenter Turku Oy:ksi. Yritys toimii edelleen vanhoissa tiloissa Orikedolla ja palvelut ovat entisellään. Toimitusjohtaja Jari Osan mukaan yhdistymisen kautta asiakkaat saavat kuitenkin suurempia etuja, esim. laskutuksen kiinteitä kuluja voidaan karsia. Monipuolisempi tuotetarjonta antaa asiakkaalle selvän keskittämisedun. Myös aivan uudenlaiset palvelukonseptit mahdollistuvat.

- Konseptien myötä palvelumme on entistä asiakaslähtöisempää ja yksilöllistä. Vanhat yritykset toimivat Tekniikkacenterissä kahtena osastona, joista Mekaniikkaosaston tuotteita ovat laakerit, voimansiirtotuotteet, tiivisteet ja paineilma-automaatio sekä erilaiset kunnossapitotuotteet. Työkaluosastolta löytyy mm. käsi-, sähkö- ja lastuavat työkalut, erilaiset koneet ja laitteet, teollisuuskemikaalit ja työsuojaintarvikkeet sekä tikkaat ja telineet.

Anneli Perkiö

Julkaistu 12/2004        
SelinSelin

SelinSelin

Coaching, Esimiesvalmennus, Konsultointi, Koulutuspalveluja, Laatujärjestelmät, Liikkeenjohdon konsultointi, Myyntivalmennus, Yrityspalveluja

Kokouspalvelut

Ruissalon Kylpylä

Ruissalon puistotie 640, Turku

www.ruissalospa.fi

Kokoukset, juhlat, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasosasto, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

05/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
ma 17.05.2021


Seuraa meitä somessa