Synttärit ja pikkujoulu samassa paketissa

Kosken Yrittäjien 60-vuotisjuhlat vietettiin marraskuussa. Nuortentupa oli somistettu juhlavaksi, ja pikkujoulutunnelman takasi joulukoristelu ja kaunis kuusi.

Puheenjohtaja Pekka Raitanen toivotti juhlaväen tervetulleeksi muistuttaen yrittäjyyden kantavan Suomea. Juhlapuheen pitänyt Varsinais-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Henri Wibom luotasi kunnioitettavat 60 vuotta täyttäneen yhdistyksen toiminnan vuosia.

Wibom totesi sodan jälkeen vaaran vuosiin perustetun yhdistyksen kantavina voimina toimineen uskon, toivon ja sitkeän yrittämisen synkistä varjoista huolimatta. Yrittäjyys kasvoi ripeästi, mutta yrittäjän vapaus on ollut alituiseen uhattuna.

- Kehitys tähän päivään on ollut poukkoilevaa ja tapahtunut suurten ponnistusten kautta. Nyt yrittäjyyden nimiin vannotaan lähes kaikissa yhteyksissä, Wibom huomautti.

Wibom otti kantaa myös verotuskysymyksiin, ja muistutti yrittäjyysvaikutusten arvioinnin merkityksestä kunnallisessa päätöksenteossa.

- Kosken Yrittäjistä on löytynyt vahvoja persoonia, jotka ovat vaikuttaneet myös maakunnalliseen toimintaan, Wibom päätti.

Juhlassa jaettiin huomionosoituksia seuraavasti: vaasin 50 vuoden yrittämisestä sai autoilija Tauno Luhtala, 40 vuoden yrittämisestä Matti Mikkola, Maaseudun Laskenta Oy, Heikki Rantanen, Ransuco Oy, Risto Rantanen, Ransuco Oy ja Laila Siltasaari, Kosken Hautaus- ja Kukkapalvelu Siltasaari.

Suomen Yrittäjien Yrittäjäristin Timanttiristin saivat Sorapalvelu Hannu Ahti ja Pitopalvelu Mirja Laakkio. Kultaisen Yrittäjäristin saivat Pirkko Lehto, Sähköliike P & J Lehto sekä Hannu Posti, Konevuokraamo Konerobotti Hannu Posti Ky.

Hopeisen Yrittäjäristin vastaanottivat Veikko Hangas, Veksin kone, Aila Kanasuo, Kosken Autohuolto Ky ja Kai Lepistö, Kosken Autohuolto Ky.

Illan musiikista vastasivat Jenkkakahvit, skandinaavista kansanmusiikkia soittava trio. Juhlaillallista ja –kahveja seurasivat tanssit. –a-ss


Kosken Yrittäjien 60-vuotisjuhlat viime kuussa olivat samalla pikkujoulujuhlat, ja illallispöytään oli katettu joulun sävyttämä menu.

Juhlassa jaettiin huomionosoituksia ja ansioristejä pitkän uran tehneille ja ansioituneille yrittäjille.


Julkaistu 09/2009        
Tammirauman Hunajatila

Tammirauman Hunajatila

Hunajanmyynti, Mehiläistenhoito

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Kultaranta Resort Oy

Särkänsalmentie 178, Naantali

www.kultarantaresort.fi

Kokoukset, yritystilaisuudet, juhlat, aktiviteetit, majoitus. Kaikki samasta paikasta isommallekin ryhmälle.

Lue uusin näköislehtemme

03/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 14.03.2019


Seuraa meitä somessa