Puitteet ja järjestelyt muistetaan

Somerolaisyrittäjä Hanna Munter osallistuu Valtakunnallisille Yrittäjäpäiville lokakuussa. Aiempia kokemuksia yrittäjien vuotuisesta suurtapahtumasta hänellä on ainakin Jyväskylästä, Rovaniemeltä ja Helsingistä.

– Tapahtumien puitteet ja järjestelyt jäävät ehkä parhaiten mieleen, ravintola-alan yrittäjä sanoo. Jyväskylä saa erityistä kiitosta siitä, että siellä ravintola-alan oppilaitos oli otettu vahvasti mukaan päivien järjestelyihin.

– Se on hienoa, sillä alan opiskelijoilla on harvoin tilaisuutta päästä työskentelemään näin suurissa tapahtumissa, Munter toteaa.

Päivien tärkeintä antia on hänen mielestään yrittäjien yhteishengen nostattaminen.

– Paikallisyhdistysten näkyvyys päivillä tulee olemaan suuri haaste.

Raimo Nikkanen Marttilasta on jo konkari valtakunnallisilla yrittäjäpäivillä: hän on osallistunut säännöllisesti yli 20 vuotta.

– Osallistuminen on itsestään selvää. Yrittäjäjärjestö on meidän edunvalvojamme ja järjestön vahvuus näkyy tällaisissa tilaisuuksissa.

Nikkanen muistaa erityisesti Kuopiossa pidetyt yrittäjäpäivät, joiden yllätysohjelmana oli oikea sirkus. Turun ohjelmaan Nikkanen on tutustunut etukäteen ja pitää sitä lupaavana.

– Kyllä se tuo varsinaissuomalaisuutta hyvin esiin.

Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät pidetään 22.-24.10. Tilaisuus alkaa perjantain liittokokouksella, jossa valitaan Suomen Yrittäjien uusi puheenjohtaja. Ehdolla ovat nykyinen puheenjohtaja Jarkko Wuorinen ja Mikko Simolinna Uudenmaan yrittäjistä. Varapuheenjohtajaehdokkaita on tähän mennessä ilmoittautunut kuusi.


Hanna Munterin mielestä Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät vahvistavat yrittäjien yhteishenkeä.

–pv

Julkaistu 09/2010        
Lounais-Suomen Taxidata Oy

Lounais-Suomen Taxidata Oy

Kuljetuspalveluja, Takseja, Taksiliikenne

Kokouspalvelut

Kultaranta Resort Oy

Särkänsalmentie 178, Naantali

www.kultarantaresort.fi

Kokoukset, yritystilaisuudet, juhlat, aktiviteetit, majoitus. Kaikki samasta paikasta isommallekin ryhmälle.

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa