Zazabella laajentaa Espooseen

Juhlapukuliike Zazabellan myymälä Kaarinassa on kuin satujen prinsessan vaatekamari. Tanko toisensa jälkeen ihania pastellinvärisiä juhlaunelmia ja helmiäisenä hohtavia hääpukuja. Lisänä tiaroja, laukkuja, korsetteja ja kenkiä. Sateenkaaren värikirjoa toistavista houkutuksista huolimatta Krossin teollisuusalueella sijaitsevaan myymälään ei tulla ”vain katselemaan”, yrittäjä Tran Dung kertoo.

– Tänne tullaan vain, kun ollaan todella ostamassa juhlapukua. Se on ihan hyvä, sillä meille jää silloin enemmän aikaa palvella asiakkaita, Dung sanoo.

Dungin ja hänen puolisonsa Zheng Ruibinin omistama yritys perustettiin 1997 aluksi maahantuontiyrityksenä. Oma myynti aloitettiin verkkokaupalla ja sittemmin myös suoraan myymälästä. Näinä päivinä avataan toinen myymälä Espooseen.

Juhla- ja hääpuvut tulevat eri puolilta maailmaa, mutta ne on usein tehty Kiinassa. Syntyperäisenä kiinattarena, joskin teini-ikäisestä asti Suomessa asuneena Dungin on helppo asioida synnyinmaassaan.

Suomalainen juhlapukeutuminen on Dungin mielestä melko yksinkertaista ja morsiametkin suosivat selkeitä ja linjakkaita pukuja röyhelöiden sijaan. Valikoiman näyttävimmät puvut ovatkin vanhojentansseihin suunniteltuja laajahelmaisia tanssiaispukuja.

– Vanhojentanssit ovat todella suuri tapahtuma nykyään. Meiltä on mahdollista myös vuokrata hää- tai tanssiaispuku.

Verkkokauppa ja myymälä ovat myynniltään lähes tasavertaisia. Nettikaupan asiakkaat eivät välttämättä ole fyysisesti kaukana, sillä tilauksia tulee myös Turusta.


Juhlapuvun voi ostaa suoraan tangolta, noin tuhannen puvun kokoelmasta tai tilata mittojen mukaan, Tran Dung ja Zheng Ruibin kertovat.

–pv

Julkaistu 09/2010        
Rockfun Promotions & Agency Oy

Rockfun Promotions & Agency Oy

Juontajapalvelut, Konsultointipalveluja, Mainosspiikkaus, Mediatoimistoja, Ohjelmatoimistoja, Promootiopalvelut, Viestintätoimistoja, Äänimainontaa

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa