Kiinnitystarvikkeita ammattikäyttöön

Kaarinan Hallimestarinkadulla avattiin tänä vuonna kiinnitystarvikkeiden erikoisliike. Yrittäjä Jukka Tamminen kertoo, että valikoimissa on yli 25 000 tuotenimikettä.

– Keskitymme pääasiassa pk-yritysten palvelemiseen, kun kyse on rakennus- ja teollisuuskiinnikkeistä, rakennuskemian tuotteista sekä kaikki koot ja pinnoitteet kattavista, rakentamisessa tarvittavista ruuveista. Käymme asiakkaan kanssa läpi tuotteet, joita he tarvitsevat sekä toimitusaikataulut. Näin pääomaa ei sidota ennakolta ylisuuriin varastoihin eikä turhia kuluja siirretä asiakkaan hintoihin.

Kaarinan Pulttikulma työllistää 2-3 työntekijää myymälässä sekä hyllytyspalvelussa ja yhden ostoissa ja maahantuonnissa.

Uuden liikkeen avaaminen taantuman aikana ei pelottanut Tammista.

– Uskon, että joustavalla toiminnalla sekä Krossin ja lähialueiden muiden yritysten tuella on mahdollista selvitä talouslamasta. Krossi on hyvä paikka yrityksellemme, sen sisällä on vireitä toimijoita, jotka haluavat edelleen kehittää alueen vetovoimaa. On tärkeää, että Krossin alueen yritykset käyttävät mahdollisimman paljon toistensa palveluita, hän sanoo.


Rami Ruohola palvelee asiakkaita Kaarinan Pulttikulmassa.

–pv

Julkaistu 09/2010        
TMK Teollisuuden Mittaus- ja Kalibrointipalvelu Oy

TMK Teollisuuden Mittaus- ja Kalibrointipalvelu Oy

Kalibrointipalvelut, Mittauspalveluja, Optisten tuotteiden valmistus, Tietokoneiden valmistus

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa