Kaarina kauniiksi yhteisvoimin

Kaarinan yleisilmettä parannetaan kaikkien kuntalaisten yhteisellä hankkeella. Viimeistellään Kaunis Kaarina yhdessä – projekti kestää ainakin ensi vuoden loppuun ja parhaillaan siihen kerätään kaupunkilaisten ehdotuksia parannettavista kohteista.

– Omakotiyhdistykset ovat tehneet paljon ehdotuksia, joita käymme seuraavaksi läpi. Yrityksiltä odotamme niin ikään esityksiä, tekninen johtaja Jyrki Lappi kertoo.

Vielä tämän vuoden aikana on tarkoitus käydä käsiksi ensimmäisiin kohennuskohteisiin. Kaupungin osuus työssä on lähinnä kaluston ja materiaalien luovuttamista, Lappi sanoo.

– Esimerkiksi tonttien ja yleisten alueiden rajat ovat ongelmallisia. Ne voivat olla myös vaikeita hoitaa ja jäävät sen takia hoitamatta, vaikka kuluisivatkin tontin omistajan vastuualueeseen. Myös pääteitten varret ovat näkyviä alueita, joiden pitäisi olla siistejä.

Kaarinan Yrittäjien puheenjohtaja Marja Vaiste on mukana hanketyöryhmässä. Keväällä työryhmä teki kiertoajelun Kaarinassa ja kirjasi samalla parannuskohteita muistiin.

– Yritysten kannattaa muistaa, että hoidettu ympäristö antaa yrityksestä hyvän kuvan. Yrittäjiä tullaan lisäinformoimaan käynnissä olevasta hankkeesta syksyn aikana, Vaiste kertoo.

Ehdotuksia ja mielipiteitä ympäristöhankkeesta voi tehdä sähköpostiosoitteeseen viimeisteltykaarina@kaarina.fi.
Julkaistu 09/2010        
Turun Timanttisahaus Oy

Turun Timanttisahaus Oy

Timanttiporaus, Timanttisahaus

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa