Yrittäjien yhteistyö toimii

Piikkiön ja Kaarinan yrittäjäyhdistykset tekevät paljon yhteistyötä, Piikkiön Yrittäjien puheenjohtaja Lasse Lintervo kertoo.

– Järjestämme uusien jäsenten tutustumisillan ja yrittäjien ja heidän perheidensä hyvinvointipäivän yhdessä. Meillä on hiljattain ollut myös yhteinen kokous kaarinalaisten kanssa. Siellä olivat mukana kaupunginjohtaja Harri Virta sekä Jogevan maaherra Virosta. Hän kertoi sikäläisestä yrittäjyydestä.

Syksyn suurtapahtuma, Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät, saavat Piikkiöstä runsaasti osanottajia, puheenjohtaja lupaa.

– Tulemme antamaan tiukan vastauksen Raision yhdistyksen haasteeseen, Lintervo sanoo.

Syyskuussa piikkiöläiset ovat mukana Kaarinan uuden palveluhakemiston tekemisessä. Hakemisto ilmestyy ensi vuoden alussa.

Piikkiön yrittäjäyhdistyksessä on 155 jäsentä.

–pv

Julkaistu 09/2010        
Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Graafinen suunnittelu, Kirjansitomoja, Kirjapaino, Painotaloja, Pakkauspalvelu, Pakkaussuunnittelua, Suunnittelu, Suunnittelutoimistoja

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa