Yhteisellä kyydillä Turkuun

Västkustens Företagare yhdistyksen puheenjohtaja Magnus Johansson sanoo kesäsesongin saaristossa jatkuvan vielä ainakin matkailuyrityksissä, ja yrittäjien jaksavan paneutua muihin asioihin vasta syksymmällä.

Infotilaisuuksien sarja jatkuu Iniössä ja Korppoossa. Iniön aiheita ovat muun muassa EU-rahoituksen hakeminen erilaisiin projekteihin, syyskauden toiminnan suunnitteleminen ja samalla yritetään aina hankkia uusia jäseniä. Keskustellaan myös, miten iniöläiset voisivat osallistua julkisten hankintojen kilpailutukseen.

- Yritykset ovat hakeneet esimerkiksi Leader-rahaa aika vähän. Korppoossa arvioidaan kulunutta kesäsesonkia, ja mietitään, mitä parannetaan ensi vuodeksi, Johansson kertoo.

Marraskuussa järjestettävän koulutusristeilyn aiheena on sähköinen laskutus ja sen käyttöön ottaminen. Samassa on tilaisuus suunnitella vuotta 2011.

- Yhdistyminen Länsi-Turunmaan Yrittäjiin ei juuri etene, ja suuri osa yrittäjistä haluaa nykyisen yhdistyksen säilyvän. Mutta valtakunnallisille Yrittäjäpäiville Turkuun matkustetaan yhteisellä bussikyydillä, Johansson muistuttaa.

–a-ss

Julkaistu 09/2010        
Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Graafinen suunnittelu, Kirjansitomoja, Kirjapaino, Painotaloja, Pakkauspalvelu, Pakkaussuunnittelua, Suunnittelu, Suunnittelutoimistoja

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa