Turun Yrittäjillä tavallisen vilkas syksy

Turun Yrittäjillä ei ole tekemisen pulaa tänä syksynä. On Vimmaa ja Kipinää, maailmannäyttelyä ja joulutoria. Ja syyskokouksessa valitaan uusi puheenjohtaja.

- Kyllä tämä nyt minulta saa jäädä tähän, toteaa puheenjohtaja Tuula Lindström päättäväisesti.

Mutta vielä on työtä jäljellä. Shanghain maailmannäyttelymatka on jo loppuun varattu, mutta Valtakunnallisille Yrittäjäpäiville mahtuu vielä. Lokakuussa Turussa järjestettävä suurtapahtuma aktivoi turkulaisyrittäjiä monin tavoin.

- Turkulaisyrittäjät päivystävät silloin hotelleissa ja toivottavat yrittäjäpäiville tulijat tervetulleiksi. Ja keskustan kampaamot ja kauneushoitolat ovat lupautuneet tekemään pitkää päivää, että saadaan yrittäjät kauniiksi, Lindström kertoo.

Muuten syksyn täyttävät erilaiset koulutukset, yrittäjäaamukahvit ja kuntopiirit. Ja Yrittäjä kohtaa kaupungin lokakuussa.

- Tällä kertaa kohtaamme kaupungin teknistä sektoria, tilalaitoksen ja kaavoitussuunnittelijat. Ajankohtaa ja paikkaa ei tosin ole vielä lyöty lukkoon.

Vuoden päätteeksi on suunnitteilla myös yrittäjien joulutori.

- Haluamme elävöittää kauppatoria jouluaikaan. Mutta se on suuri projekti, eikä ole ihan varmaa, tuleeko se vielä täksi jouluksi tai millaisessa muodossa, Tuula Lindström miettii.

–ap

Julkaistu 09/2010        
TMK Teollisuuden Mittaus- ja Kalibrointipalvelu Oy

TMK Teollisuuden Mittaus- ja Kalibrointipalvelu Oy

Kalibrointipalvelut, Mittauspalveluja, Optisten tuotteiden valmistus, Tietokoneiden valmistus

Kokouspalvelut

Linnateatteri

Humalistonkatu 7, Turku

www.linnateatteri.fi

Muutautumiskykyinen komeljanttari. Linnateatteri on vuodesta 2003 toiminut turkulainen komediaan, musiikkiin ja maistuvaan ruokaan keskittyvä teatteri, jossa ei turhia jäpitetä.

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa