Työttömyyden haittoja torjutaan ESR-rahoituksella

Hyvää virettä Troolissa

Turun Seudun Kehittämiskeskus on omalta osaltaan torjumassa Turun telakan hiljenemisen aiheuttamia kerrannaisvaikutuksia.

- Kehittämiskeskus on mukana meriteollisuuden rakennemuutostyöryhmä Kompassissa yhdessä muun muassa ELY-keskuksen, TE-toimiston, Finnveran ja Suomen Yrittäjien kanssa. Itse olen Kompassin ohjausryhmän jäsen, kehittämiskeskuksen johtaja Kalle Euro mainitsee.

- Tällä hetkellä nyt pyritään löytämään uusia menestysaloja. Ja panostetaan erityisesti yritysneuvontaan.

Näkyvämmin Turun Seudun Kehittämiskeskus toimii kuitenkin kahdessa ESR-hankkeessa, joilla pyritään helpottamaan meriteollisuuden työttömien, lomautettujen ja irtisanottujen tilannetta.

- Työttömyys on nyt Varsinais-Suomessa todella korkealla. Hyvä vire –hanke käynnistyi elokuussa ja se toimii yhteistyössä jo vuoden alussa avatun meriteollisuuden palvelupiste Troolin kanssa, Euro kertoo.

Hyvä vire keskittyy ylläpitämään kohderyhmänsä työkykyä ja motivaatiota erilaisin kurssein ja tapahtumin ja jopa liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa järjestämällä. Troolissa puolestaan työtä hakevat ja mahdolliset työnantajat voivat kohdata. Siellä järjestetään säännöllisesti muun muassa erilaisia rekrytointitilaisuuksia.

–ap

Julkaistu 09/2010        

Kokouspalvelut

Ravintola Prego

Uimahallintie 2, Kaarina

www.ravintolaprego.fi

KP 60 + 25, R 80, myös kokous-ja catering -palvelut.

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa