Erikoisammattitutkinto yritysjohtajille

Timalissa yritysjohtamisen erikoisammattitutkintokoulutus alkaa noin kahdeksan kuukauden välein, kertoo koulutuspäällikkö Päivi Viksten.

- Nyt syyskuussa ollaan kokoamassa jälleen ryhmää, joka aloittaa 22.9. Tähän ryhmään ehtii vielä mukaan.

- Ennen koulutukseen hyväksymistä yrittäjän kanssa keskustellaan hänen tarpeistaan ja tavoitteistaan. Näin halutaan varmistaa yrittäjän valmius sitoutua pitkäkestoiseen koulutukseen.

Noin puolitoistavuotinen koulutus on tarkoitettu pienten ja keskisuurten yritysten omistajayrittäjille tai palkatuille johtajille. Tavoitteena on yrityksen kehittäminen sen strategiaa täsmentämällä, mikä turvaa yrityksen jatkuvuuden ja kasvun.

Tutkinnon suorittaja toteuttaa omassa yrityksessään myös jonkin konkreettisen kehittämisprojektin, joka suuntautuu yhteen valinnaisista tutkinnon osista. Koulutuksen päätavoitteita on myös tutkinnon suorittajan kehittyminen ammatissaan yritysjohtajana.

–ap

Julkaistu 09/2010        
Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Graafinen suunnittelu, Kirjansitomoja, Kirjapaino, Painotaloja, Pakkauspalvelu, Pakkaussuunnittelua, Suunnittelu, Suunnittelutoimistoja

Kokouspalvelut

Linnateatteri

Humalistonkatu 7, Turku

www.linnateatteri.fi

Muutautumiskykyinen komeljanttari. Linnateatteri on vuodesta 2003 toiminut turkulainen komediaan, musiikkiin ja maistuvaan ruokaan keskittyvä teatteri, jossa ei turhia jäpitetä.

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa