Peiler on erikoistunut ilmanvaihtourakointiin

Mynämäen Yrittäjien tämän vuoden kuntakohtainen yrittäjäpalkinto myönnettiin vuonna 1983 perustetulle Peiler Ky:lle.

Seppo ja Maritta Tanhuanpään IV-alan yritys toimii lähinnä alihankintaurakoitsijana rakennusliikkeille ja putkiurakoitsijoille.

– Urakat ovat suurimmaksi osaksi uusien kerros- ja rivitalojen ilmanvaihtotöitä, joskus tehdään pieniä saneerauksiakin. Työmaita on yleensä käynnissä 5-10 kerrallaan. Peiler Ky työllistää tilanteen mukaan yrittäjien lisäksi viisikin työntekijää.

Maritta Tanhuanpää hoitaa yrityksen kaikki paperityöt, jotka byrokratian lisääntymisen myötä ovat koko ajan lisääntyneet.

– Aloitin yrityksen yksin toiminimellä 30 vuotta sitten, silloin tein jo pelti- ja ilmanvaihtotöitä. Ensimmäinen verstas sijaitsi entisessä navetassa, kertoo Tanhuanpää.

Vuonna 1990 yritykselle valmistui tilava halli Roukkulin teollisuusalueelle, jossa nyt leikataan ja kantataan pellit määrämittaansa.

– Halli valmistui silloin todella huonoon aikaan, lähes seuraavana päivänä alkoi lama, mutta siitäkin silloin selvittiin. Nykyistä taantumaa ei voi edes verrata siihen.

Peilerin miehet työskentelevät hyvin itsenäisesti ja Seppo Tanhuanpään päätehtävänä onkin työn johto sekä monet kokoukset, joita suuriin rakennusprojekteihin aina kuuluu.

– Toimimme pääasiassa Turun seudulla, sinne on eniten ajoa. Tästä syystä 8-tien kunto huolestuttaa. Se olisi jo ihan turvallisuudenkin kannalta hyvä saada pikaisesti kuntoon, sanoo Tanhuanpää.


Seppo Tanhuanpäällä on kaikki tarpeellinen koneistus, jolla pellit voidaan leikata ja kantata määrämittaansa.


Julkaistu 12/2013        
VTM-Datamove

VTM-Datamove

Atk-asennukset, atk-huolto, Atk-konsultointia, Atk-laitteet, varaosat, tarvikkeet, Atk-ohjelmistoja, sovelluksia, Atk-palveluja, Atk-verkkojärjestelmät ja ylläpito, Ict-Palvelut

Kokouspalvelut

Ravintola Prego

Uimahallintie 2, Kaarina

www.ravintolaprego.fi

KP 60 + 25, R 80, myös kokous-ja catering -palvelut.

Lue uusin näköislehtemme

11/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 12.11.2020


11-liite/2020Liite
to 12.11.2020


Seuraa meitä somessa