Julkaistu 12.12.2017 | Y-lehti | 0

Joulun hittilahjat x 5!

Joulun alla erilaisia mainoksia ja brosyyrejä tungetaan koteihin ovista ja ikkunoista. Myös bussipysäkit, sanomalehdet ja Facebook ovat täynnä lahjavinkkejä ja jos jonkinlaisia joulun ”hittilahjoja”. Kun mainoksia, tavaraa ja stressaavia ihmisiä on kaupunki pullollaan, on vaikeaa olla miettimättä, mitä pitäisi antaa kellekin lahjaksi. Hälinässä ja hulinassa ei aina muista pysähtyä miettimään, että onko tämä lahja nyt oikeasti tarpeellinen ja varmasti mieluinen, vai jääkö se viikon jälkeen varastoon pölyyntymään ja siirtyy sitten sieltä roskakoriin tai kierrätykseen. Alla muutamia tämän joulun hittilahjoja sellaisille ihmisille, jotka arvostavat hyvinvointia, läheisyyttä ja nautiskelua!

1. Valmiit ruokakassit. Ruokakassipalvelun tilaus on mahtava lahjaidea kiireiselle. Ruokakassipalvelua tarjoavia yrityksiä on useita, ja ideana on, että valmiit ruokakassit ja reseptit toimitetaan kotiovelle kerran viikossa. Helpottaa arkea huomattavasti, ja aikaa jää muuhunkin kuin kaupassa käymiseen.

2. Tue jo olemassa olevaa harrastusta. Aina ei tarvitse ostaa jotakin uutta, vaan lahja voi olla esimerkiksi myös jo olemassa olevan harrastuksen vuosi- tai kausimaksu.

3. Itsetehty ruokalahja. Jos tiedät mistä leivästä tai herkusta läheisesi pitää, tee sellaista hänelle itse! Itsetehty saaristolaislimppu, näkkileipä tai suklaakonvehdit eivät varmasti jää kaapin pohjalle.

4. Yhteinen säästötili. Avatkaa puolison tai perheen kanssa yhteinen säästötili, ja laittakaa lahjarahat sinne. Päättäkää yhdessä kaikkia miellyttävä matkakohde tai muu säästökohde.

5. Yhteinen aika. Tämä on aina nappivalinta! Esim. ravintolaillallinen, leffa tai teatteri. Ei vie tilaa kaapissa, mutta antaa varmasti iloa.

Mukavaa joulunodotusta, nautitaan lumesta kun sitä taas hetken aikaa on maassa! :)

Osallistu keskusteluun

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.Lotta Harju

Lotta Harju

Lotta Harju on fysioterapeutti ja personal trainer. Aamuvirkku, joka harrastaa valokuvausta, urheilua ja syömistä.

KT Selin Oy

KT Selin Oy

Konsultointipalveluja, Koulutuspalveluja, Liikkeenjohdon konsultointi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Suomalainen Pohja

Aurakatu 24 A, Turku

www.suomalainenpohja.com

Loistava sijainti, upea miljöö. Erikokoisia kabinetteja kokouksiin 2-60 hlö, yläsali juhlille 170 hlö.

Lue uusin näköislehtemme

12/2017Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 14.12.2017


Seuraa meitä somessa