Julkaistu 23.12.2017 | Y-lehti | 0

3 vinkkiä rennompaan joulunviettoon!

Joulu on taas täällä! Jokainen joka on käynyt eilen tai tänään kaupoilla on varmasti myös huomannut, että jokavuotinen joulustressi alkaa nostaa päätään. Joulustressin voi usein löytää kauppajonojen lisäksi myös kotoa. Kun kaikilla on suuret odotukset ja paljon paineita joulun onnistumisesta, niin joulusta saattaa huomaamatta tulla suorittamista, ja joulun perimmäinen tarkoitus, eli rentoutuminen ja läheisistä nauttiminen, saattaa jäädä jalkoihin. Itse olen tehnyt tietoisen valinnan olla stressaamatta joulusta, joten haluan jakaa myös teille vinkkini, joiden avulla pääsette toivottavasti rentoon ja stressittömään joulunviettoon!

1. Pysähdy hetkeksi ja mieti, mikä oikeasti on joulussa sinulle tärkeintä. Kun olet keksinyt vastauksen, toimi sen mukaisesti. Jos sinulle tärkeintä on perheen kanssa vietetty aika, et varmastikaan halua viettää koko joulua siivoten sellaisia kodin paikkoja, joissa kukaan ei jouluna edes vietä aikaa..

2. Mene sieltä, missä aita on matalin. On ihan ok ostaa kaupasta valmiit laatikot, kinkut ja leivät, kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Jos haluat päästä vielä helpommalla, niin pyydä myös vieraita tuomaan jotakin joulupöytään.

3. Älä levitä omaa stressiäsi muihin, äläkä anna muiden stressin vaikuttaa itseesi. Jos sinä haluat välttämättä siivota joka nurkan ja tehdä ruuat alusta loppuun itse, niin saat totta kai tehdä niin, mutta muistathan että se on oma päätöksesi, eikä kukaan ole pakottanut sinua siihen. Voit siis koska tahansa myös päättää, että suursiivous saa odottaa joulun yli.

Joulu on kerran vuodessa, joten annetaan joulurauha sekä itsellemme että muille. Nyt saa rentoutua ja nauttia! :)

Osallistu keskusteluun

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.Lotta Harju

Lotta Harju

Lotta Harju on fysioterapeutti ja personal trainer. Aamuvirkku, joka harrastaa valokuvausta, urheilua ja syömistä.

AC & Heating System Oy

AC & Heating System Oy

Ilmalämpö- ja ilmavesilämpöpumput, Ilmalämpöpumppujen huolto

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 11 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 470 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa-osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa - kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

12/2017Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 14.12.2017


Seuraa meitä somessa