Julkaistu 23.12.2017 | Y-lehti | 0

3 vinkkiä rennompaan joulunviettoon!

Joulu on taas täällä! Jokainen joka on käynyt eilen tai tänään kaupoilla on varmasti myös huomannut, että jokavuotinen joulustressi alkaa nostaa päätään. Joulustressin voi usein löytää kauppajonojen lisäksi myös kotoa. Kun kaikilla on suuret odotukset ja paljon paineita joulun onnistumisesta, niin joulusta saattaa huomaamatta tulla suorittamista, ja joulun perimmäinen tarkoitus, eli rentoutuminen ja läheisistä nauttiminen, saattaa jäädä jalkoihin. Itse olen tehnyt tietoisen valinnan olla stressaamatta joulusta, joten haluan jakaa myös teille vinkkini, joiden avulla pääsette toivottavasti rentoon ja stressittömään joulunviettoon!

1. Pysähdy hetkeksi ja mieti, mikä oikeasti on joulussa sinulle tärkeintä. Kun olet keksinyt vastauksen, toimi sen mukaisesti. Jos sinulle tärkeintä on perheen kanssa vietetty aika, et varmastikaan halua viettää koko joulua siivoten sellaisia kodin paikkoja, joissa kukaan ei jouluna edes vietä aikaa..

2. Mene sieltä, missä aita on matalin. On ihan ok ostaa kaupasta valmiit laatikot, kinkut ja leivät, kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Jos haluat päästä vielä helpommalla, niin pyydä myös vieraita tuomaan jotakin joulupöytään.

3. Älä levitä omaa stressiäsi muihin, äläkä anna muiden stressin vaikuttaa itseesi. Jos sinä haluat välttämättä siivota joka nurkan ja tehdä ruuat alusta loppuun itse, niin saat totta kai tehdä niin, mutta muistathan että se on oma päätöksesi, eikä kukaan ole pakottanut sinua siihen. Voit siis koska tahansa myös päättää, että suursiivous saa odottaa joulun yli.

Joulu on kerran vuodessa, joten annetaan joulurauha sekä itsellemme että muille. Nyt saa rentoutua ja nauttia! :)

Osallistu keskusteluun

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.Lotta Harju

Lotta Harju

Lotta Harju on fysioterapeutti ja personal trainer. Aamuvirkku, joka harrastaa valokuvausta, urheilua ja syömistä.

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Graafinen suunnittelu, Kirjansitomoja, Kirjapaino, Painotaloja, Pakkauspalvelu, Pakkaussuunnittelua, Suunnittelu, Suunnittelutoimistoja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Kultaranta Resort Oy

Särkänsalmentie 178, Naantali

www.kultarantaresort.fi

Kokoukset, yritystilaisuudet, juhlat, aktiviteetit, majoitus. Kaikki samasta paikasta isommallekin ryhmälle.

Lue uusin näköislehtemme

03/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 15.03.2018


Seuraa meitä somessa