Julkaistu 13.09.2019 | Y-lehti | 0

Mikä on sinun supervoimasi?

Eräänä sateisena päivänä tulin lasten kanssa kotiin juuri kun Pikku Kakkonen oli alkamassa. Ehdotin lapsille sohvalla löhöilyä ja lastenohjelmia. Kolmevuotiaani oli eri mieltä, hän halusi lähteä sateeseen pyöräilemään. Mietin hetken ja sanoin, että lähdetään vaan.

Kolmevuotias halusi mennä reittiä, jonka varrella on iso mäki. Hän on innostunut kovasta vauhdista ja jarrutusharjoituksista. Niinpä suuntasimme mäelle ja hän lasketteli sen potkupyörällään alas. Alhaalla kysyin, halusiko hän lähteä seuraavaksi oikealle vai vasemmalle. Hän mietti tovin ja pyysi, että kiivetään uudestaan mäen päälle.

Siinä kiivetessämme mäkeä takaisin ylös, hän poimi maasta tammenterhon, laittoi sen taskuunsa ja sanoi: ”Tämä on mun supervoima!” Tammenterhon supervoimalla kiipesimme mäkeä ylös ja laskimme taas alas, ja lapseni oli aivan riemuissaan. Kiivetessäni mäkeä kolmatta kertaa ylös katsoin kolmevuotiasta ja ajattelin, että sinä, lapseni, olet minun supervoimani. Mikään muu ei saisi minua juoksemaan uudestaan ja uudestaan jyrkkää mäkeä ylös ja alas myrskyisenä sadepäivänä.

Mikä on sinun supervoimasi? <3

Osallistu keskusteluun

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.Lotta Harju

Lotta Harju

Lotta Harju on fysioterapeutti ja personal trainer. Aamuvirkku, joka harrastaa valokuvausta, urheilua ja syömistä.

X-Index Oy

X-Index Oy

Toimitilamyyntiä, Toimitilavuokrausta

BLOGIT

Liedon Säästöpankki

Kun ääni ratkaisee

Liedon Säästöpankki

Liedon Säästöpankki

Innostuminen

Liedon Säästöpankki

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Tuorlan Majatalo

Tuorlantie 1 E, Kaarina

A 40-100, KP 5-25, R 80. Kokoukset, juhlat,yritystilaisuudet, luontoaktiviteetit, hostellimajoitus kauniissa kartanoympäristössä. Kauttamme myös Tuorlan tiedekeskuksen tilojen vuokraus.

Lue uusin näköislehtemme

10/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 10.10.2019


Seuraa meitä somessa