Julkaistu 04.03.2020 | Y-lehti | 0

Onko yrityksenne harkinnut kansainvälistä rekrytointia?

Turun seudun innovaatio- ja yrityspalveluista vastaava Turku Science Park Oy koordinoi Talent Turku -palvelukokonaisuutta. Talent Turussa tavoitteenamme on tehdä Turun seudusta entistä tunnetumpi ja houkuttelevampi paikka kansainvälisille osaajille ja heidän perheilleen. Autamme laajan yhteistyöverkostomme kanssa osaajapulan parissa painivia yrityksiä kansainvälisen työvoiman houkuttelussa, rekrytoinnissa ja asettautumisessa.

Palvelukokonaisuuteen kuuluu esimerkiksi osaajien houkuttelu (mm. kohdennettu markkinointi digitaalisesti), rekrytoinnissa auttaminen (mm. alusta kansainvälisille osaajille suunnatuille avoimille työpaikoille) ja tapahtumat (mm. Talent Boost -aamiaistilaisuudet noin kolmen kuukauden välein). Kutsumme kaikki yritykset osallistumaan monimuotoisen ja kansainvälisen Turun kehittämiseen!

Koska kilpailu parhaista osaajista tehdään globaalilla tasolla, pilotoimme vuonna 2019 täysin uutta tapaa houkutella osaajia. Kutsuimme yhdessä Turun kaupungin ja Business Finlandin kanssa Talent Call Turku -kampanjan kautta viisi huippuosaajaa perheineen tutustumaan Turkuun paikkana rakentaa uraa ja hyvää elämää.

Vuonna 2020 Talent Call -kampanja laajenee käsittämään useampia alueita Suomessa. Nyt haemme innostuneita yrityskumppaneita mukaan Talent Call 2020 -kampanjaan. Yrityksenne on oikea kumppani, jos

  • teette kasainvälistä rekrytointia tai olette kiinnostuneita aloittamaan kansainvälisen rekrytoinnin
  • haluatte esitellä yritystänne ja toimintaanne globaalisti (mukana Talent Call -kampanjan markkinoinnissa on mm. Business Finland ja Suomen suurlähetystöjä ympäri maailman)
  • olette innokkaita saamaan uutta näkemystä ja apua rekrytointiin henkilöstöalan ammattilaisilta.

Otathan minuun yhteyttä, mikäli kaikki kohdat täyttyivät ja haluat kuulla lisää! Enemmän tietoa Turun seudun yrityksille suunnatuista palveluista liittyen kansainvälisten osaajien houkutteluun ja rekrytointiin: www.turkubusinessregion.com/talentboost

Blogin kirjoittaja Janina Rautio toimii Turku Science Park Oy:ssä Talent Turku -tiimin markkinointisuunnittelijana.

Osallistu keskusteluun

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.Turku Science Park

Turku Science Park

Turku Science Park Oy on kehitysyhtiö, jonka palvelut auttavat Turun seudun yrityksiä kasvamaan ja tuottamaan hyvinvointia oman alueemme hyväksi. Yhtiö myös tukee alueemme kärkialojen TechTurku, CleanTurku, MaritimeTurku, HealthTurku ja ExperienceTurku markkinointia ja viestintää osana Turku Business Region -kokonaisuutta.

Toimistotuote Blue Sign Oy

Toimistotuote Blue Sign Oy

Kilpikaiverrus, Käyntikortit, Leimasimia, Mainostekstiilit, Nimineulat, Polttoleimasimet, Tarroja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa