Yrityskummit yrittäjän apuna

Jussi Peltonen, Varsinais-Suomen Yrityskummit ry., hallituksen puheenjohtaja 19.03.2020

Talouden äkkipysäys iskee pahasti suurimpaan osaan yrityksistä. Mikro- ja pk-yritysten yrittäjät ovat helpos-ti hätää kärsimässä. Onneksi eri tahot ovat ottaneet tilanteen vakavasti, jopa ay-liike on valmis poikkeuksel-lisiin tekoihin yritysten ja sitä myötä työpaikkojen pelastamiseksi. Vaikka monet toimijat ovat ilmoittaneet valmiutensa yritysten tilanteen helpottamiseen, on pienen yrityksen yrittäjä usein yksin kaaoksen keskellä. Tässä tilanteessa haluan muistuttaa yrittäjiä yrityskummien olemassaolosta.

Me yrityskummit olemme usein jo eläkkeellä olevia yrittäjiä, yritysjohtajia ja yrityselämän asiantuntijoita, joiden harrastuksena on oman alueensa yrittäjiä auttaminen sparraavina mentoreina. Yrityskummijärjestö on valtakunnallinen ja Varsinais-Suomessakin meitä on yli 70. Osa meistä on ikänsä puolesta nyt koronavi-rusepidemian aikana karanteeni-iässä, mutta olemme juuri todenneet, ettemme anna sen haitata tahtia. Nykytekniikka mahdollistaa yrittäjän auttamisen myös sähköisten yhteydenpitomahdollisuuksien avulla.

Yrittäjän ei ongelmissaan tarvitse empiä yhteyden ottamista meihin. Me emme tietystikään voi tuoda rahaa yrityksen kassaan, mutta me tunnemme eri keinoja taloustilanteen helpottamiseksi. Emme myöskään tee päätöksiä yrittäjän puolesta, mutta olemme valmiita neuvomaan, mikä voisi auttaa tilanteeseen. Yritys-kummin apu on täysin luottamuksellista ja maksutonta.

Yrittäjä saa meihin parhaiten yhteyden verkossa osoitteesta: yrityskummit.fi/fi/hae-yrityskummia. Kiireen niin vaatiessa voi myös lähettää sähköpostia suoraan Varsinais-Suomen Yrityskummien koordinaattorille Hanna Tarvaiselle (hanna.tarvainen@yrittajat.fi) tai Salon alueella (Salo, Somero ja Kemiönsaari) yhteys-kummi Sissi Peltoselle (sissi.peltonen@seutuposti.fi) ja kertoa avun tarpeestasi.


Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

SelinSelin

SelinSelin

Coaching, Esimiesvalmennus, Konsultointi, Koulutuspalveluja, Laatujärjestelmät, Liikkeenjohdon konsultointi, Myyntivalmennus, Yrityspalveluja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Salo IoT Campus

Joensuunkatu 7, Salo

www.saloiotcampus.fi

Kokoustiloja aina muutaman hengen neuvotteluhuoneista 170-paikkaiseen auditorioon. Kokoustarjoilut samalla tilauksella. Nykyaikainen kokoustekniikka ja palvelut saman katon alla. Tutustu kampukseen ja kokoustiloihin www.fazerfoods.asio.fi/onlinekalenteri/fazerfoods/guest.php?kt=tila&laji=Kokoustilat&sys_id=saloiot

Lue uusin näköislehtemme

03/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 12.03.2020


Seuraa meitä somessa