Haaste yrityksille ja yhdistyksille: Leipää pöytään!

Suomen Liikemiesten Lähetysliitto 09.01.2019

Suomen Liikemiesten Lähetysliitto haastaa Turun ja lähialueiden yritykset sekä yksityishenkilöt kantamaan yhteistä vastuuta syrjäytyneiden ja vähävaraisten lapsiperheiden aseman parantamiseksi. Järjestömme toimii yrittäjien parissa ja rohkaisemme nyt erityisesti yrittäjiä arvotalkoisiin, jossa yhdessä olemme osallisia siihen, että lähimmäisemme saavat jokapäiväisen leivän pöytään.

Operaatio Ruokakassi on jo 11 vuoden ajan hankkinut ja toimittanut ruokaa, hygieniatuotteita ja vaatteita jaettavaksi vähävaraisille ihmisille. Vuonna 2017 jaettiin 158400 ruokakassia, 2018 luku on vähintään 10 % suurempi.

Operaatio Ruokakassin työllä on merkittävä pitkäaikainen yhteiskunnallinen vaikutus kaikkein heikompiosaisten ihmisten tilanteen parantamisessa ja ongelmien ennaltaehkäisemisessä. Operaatio Ruokakassin toiminnassa on yli 500 vapaaehtoista, joiden sydämellä on heikoimmassa asemassa olevat lähimmäiset.

Iloitsemme niistä yrityksistä, jotka ovat jo lähteneet omalla panoksellaan tukemaan auttamistyötä. Pian satavuotias järjestömme Suomen Liikemiesten Lähetysliitto tukee viime vuoden tapaan tänäkin vuonna Operaation työtä 20 000 eurolla, sillä olemme omin silmin nähneet työn merkittävyyden ihmisten elämässä ja voimaantumisessa. Hävikkiruuan jakelussa toteutuu ekologisuus ja jakelusta hyötyvät myös ruokaa lahjoittavat yritykset.

Operaatio Ruokakassin toiminta on Suomessa ainutlaatuista, koska muualla ei ole näin laajaa joukkoa seurakuntia ja järjestöjä yhdistynyt yhteisen auttamistyön tekemiseksi ruoka-avun alueella.

Operaatio Ruokakassin sekä Suomen Liikemiesten Lähetysliiton nettisivuilta löytyy tiedot lahjoittamisesta, varat käytetään lyhentämättömänä auttamistyöhön.


Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Cafe Ravintola Masku /Maskun Juhlapalvelu Ky

Cafe Ravintola Masku /Maskun Juhlapalvelu Ky

Juhlapalveluja, Kahviloita, Pitopalvelua

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Verkahovi

Verkatehtaankatu 4, Turku

KP 10-40, R 140, myös kokoustarjoilut ja pitopalvelu.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa