Haaste yrityksille ja yhdistyksille: Leipää pöytään!

Suomen Liikemiesten Lähetysliitto 09.01.2019

Suomen Liikemiesten Lähetysliitto haastaa Turun ja lähialueiden yritykset sekä yksityishenkilöt kantamaan yhteistä vastuuta syrjäytyneiden ja vähävaraisten lapsiperheiden aseman parantamiseksi. Järjestömme toimii yrittäjien parissa ja rohkaisemme nyt erityisesti yrittäjiä arvotalkoisiin, jossa yhdessä olemme osallisia siihen, että lähimmäisemme saavat jokapäiväisen leivän pöytään.

Operaatio Ruokakassi on jo 11 vuoden ajan hankkinut ja toimittanut ruokaa, hygieniatuotteita ja vaatteita jaettavaksi vähävaraisille ihmisille. Vuonna 2017 jaettiin 158400 ruokakassia, 2018 luku on vähintään 10 % suurempi.

Operaatio Ruokakassin työllä on merkittävä pitkäaikainen yhteiskunnallinen vaikutus kaikkein heikompiosaisten ihmisten tilanteen parantamisessa ja ongelmien ennaltaehkäisemisessä. Operaatio Ruokakassin toiminnassa on yli 500 vapaaehtoista, joiden sydämellä on heikoimmassa asemassa olevat lähimmäiset.

Iloitsemme niistä yrityksistä, jotka ovat jo lähteneet omalla panoksellaan tukemaan auttamistyötä. Pian satavuotias järjestömme Suomen Liikemiesten Lähetysliitto tukee viime vuoden tapaan tänäkin vuonna Operaation työtä 20 000 eurolla, sillä olemme omin silmin nähneet työn merkittävyyden ihmisten elämässä ja voimaantumisessa. Hävikkiruuan jakelussa toteutuu ekologisuus ja jakelusta hyötyvät myös ruokaa lahjoittavat yritykset.

Operaatio Ruokakassin toiminta on Suomessa ainutlaatuista, koska muualla ei ole näin laajaa joukkoa seurakuntia ja järjestöjä yhdistynyt yhteisen auttamistyön tekemiseksi ruoka-avun alueella.

Operaatio Ruokakassin sekä Suomen Liikemiesten Lähetysliiton nettisivuilta löytyy tiedot lahjoittamisesta, varat käytetään lyhentämättömänä auttamistyöhön.


Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Wellnesscenter Wilhelmina

Wellnesscenter Wilhelmina

Hierontaa, Hyvinvointipalvelu, Kauneushoitoloita, Ravintolisät, Ravintoneuvonta, Työhyvinvointipalveluja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

BEST WESTERN Hotel Seaport

Matkustajasatama Toinen Poikkikatu 2, Turku

www.hotelseaport.fi

Kokoustilat:Aulakabinetti 12 hlö, kapasiteetti 14 hlö diplomaatti. Tulli ja Konttorikabinetit, kumpaankin tilaan max 10 hlö, tilassa 8-10 hlön ryhmätyöpöytä. Conferens 1+2, max 45 hlöä/tila, kapasiteetti 18 hlö U-muoto, 45 hlö luokkamuoto, 60 hlö teatterimuoto. Kaikissa kokoustiloissa piirtoheitin, fläppitaulu, valkokangas ja datatykki. Conferens-tilassa lisäksi dvd-äänentoistolaitteet, puhelin.

Lue uusin näköislehtemme

12/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.12.2018


Seuraa meitä somessa