Julkaistu 17.11.2014 0          

Mieletön yritysmaailma parodioi suomalaista työelämää

Toimitusjohtajan kuukausikatsaus ei mene ihan niin kuin Strömsössä.

Yritystoiminta ja yrittäminen ovat vakavia ja ryppyotsaisia asioita - vai ovatko? Mitä tapah­tuu, kun kaksi laulavaa SuperKonsulttia ja yksi SuperDuunari pistävät asiat kerralla uusiksi? Silloin räjähtää Mieletön yritysmaailma -parodia suomalaisesta työelämästä Teatteri Provinssin lavalla Salossa.

Kaksi tuntia, kaksi näytöstä sekä yli 20 erilaista Yritysmaailman hahmoa duunarista aina poliitikkoon asti syöksyvät Yritysmaailman mielettömiin kouke­roihin. Kyytiä saavat illan aikana niin esimiehet kuin alaiset - unohtamatta tietenkään konsultteja itseään. Mukana on myös tuttuja säveliä uusin sanoituksin ja teemoin.

- Missiomme on saada kahdessa tunnissa Yritysmaailman koukerot suoriksi, poikki ja pinoon, sanoo Erica Selin.

- Ja huomio: tämä esitys ei ole herkkänahkaisille, jatkaa pilke silmäkulmassaan myös Jarmo Selin.

Turkulaiset Erica Selin ja Jarmo Selin ovat yrittäjiä, liikkeen­johdon konsultteja, yritys- ja muutosval­men­tajia sekä sparraajia ja harrastaja­näyttelijöitä. Vauhdikkaan parodian taustalla on heidän yhteisen, lähes 50 vuoden kokemus yritystoiminnan kehittä­misestä yhdistettynä teatteriharrastukseen.

He ovat rekisteröineet nimen SelinSelin Bisnesteatteri tällaisia esityksiä varten. Hauskoja sattumuksia on kertynyt vuosi­kymmenten aikana runsaasti ja nyt Erica ja Jarmo ha­luavat jakaa kokemustaan myös teat­te­rin keinoin.

He ovat yhdessä käsikirjoittaneet esityksen ja sen on sovittanut ja ohjannut Pauliina Salonius. Ensimmäinen versio Mieletön yritysmaailma –esityksestä toteutettiin sketsipotpurina vuonna 2012 Kaarina-Teatterissa ja nyt se saa jatkoa kaksinäytöksisen parodian muodossa.

- Olemme koonneet monipuolisen kokonaisuuden, jossa yritysmaailman mielettömiä ilmiöitä käsitellään mm. erilaisten käytännön tilanteiden, haastattelujen sekä uutislähetysten muodossa, kertoo Jarmo Selin.

- Koska hahmot, ilmiöt ja tilanteet ovat helposti tunnistettavia, on niihin myös helppo samaistua, jatkaa Erica Selin.

- Luvassa on siis melkoinen kattaus yritysmaailman mielettömiä koukeroita, joissa mikään ei ole pyhää, pysyvää eikä pyyteetöntä. Vain mieletöntä, he nauravat.

Mieletön yritysmaailma –parodia kantaesitys on to 4.12.14 klo 19.00 Teatteri Provinssin päänäyttämöllä. Yritysmaailman moninaisissa rooleissa ovat Erica Selin, Jarmo Selin ja Petri Aulin.

Toimittaja Make Timmola haastattelee tulevaa yrittäjää Taimi Kososta.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

AC & Heating System Oy

AC & Heating System Oy

Ilmalämpö- ja ilmavesilämpöpumput, Ilmalämpöpumppujen huolto

Kokouspalvelut

Kultaranta Resort Oy

Särkänsalmentie 178, Naantali

www.kultarantaresort.fi

Kokoukset, yritystilaisuudet, juhlat, aktiviteetit, majoitus. Kaikki samasta paikasta isommallekin ryhmälle.

Lue uusin näköislehtemme

10/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 15.10.2020


10-liite/2020Liite
to 15.10.2020


Seuraa meitä somessa