Julkaistu 08.01.2015 0          

The Caviar Clubissa verkostoidutaan ja tuetaan Tyksin lastenklinikkaa

The Caviar Clubin ytimessä on arvokas ja hyödyllinen tutustuminen, yhdessäolo sekä muutaman asiantuntijan haastattelu.

Verkostoitumistapahtuma The Caviar Club järjestää helmikuussa 2015 Turussa ison gaalatilaisuuden, jossa nostetaan esiin varsinaissuomalaista työtä ja yrityksiä. Verkostoitumisen lomassa palkitaan alueen parhaita tekijöitä ja toimijoita sekä tuetaan Tyksin lastenklinikkaa.

The Caviar Club on uudenlainen yrittäjille ja liike-elämässä toimiville suunnattuverkostoitumistapahtuma. Tapahtuman on luonut Suomeen Liedosta lähtöisin oleva, nykyisin Lontoossa asuva digiyrittäjä Saija Mahon. Tapahtumia on järjestetty Turun Submarinassa yhteensä kuusi viimeisen reilun vuoden aikana. Tilaisuudet ovat olleet lähes poikkeuksetta loppuunmyytyjä ja niissä on ollut yli 750 osallistujaa. The Caviar Club laajenee tänä vuonna myös muihin kaupunkeihin Suomessa.

- Digitalisoitumisen rinnalla kasvokkain verkostoituminen koetaan kriittisen tärkeänä. Englannissa tämä on hyvin yleistä. The Caviar Clubin suuri suosio on yllättänyt meidät. On ollut ilo huomata, että suomalaisetkin ovat aiempaa rohkeampia ja innokkaampia avoimesti verkostoitumaan, kertoo Saija Mahon, toimitusjohtaja, Mahon Digital.

- The Caviar Clubissa verkostoitumiseen on varattu runsaasti aikaa ja luotu rohkaisevat puitteet. Pääyhteistyökumppanina olemme sponsoroineet Citywork -verkostoitumisnurkkauksen, jossa saatamme yhteen uusia mielenkiintoisia ihmisiä ja yrittäjiä sekä saamme uusia kontakteja. Nurkkauksessa on käynyt kova kuhina, hymyilee Arto Kallio, Citywork Turun toimitusjohtaja. The Caviar Club tukee Lastenklinikoiden Kummit ry:n kautta Tyksin lastenklinikan pieniä potilaita. Gaalassa pidetään huutokauppa, jonka tuotto menee täysimääräisesti Tyksin lastenklinikan hyväksi. Huutokaupan juontaa Jethro Rostedt, joten luvassa on väriä, huumoria ja paljon hyvää tahtoa.

- Kummien toiminta Turussa starttasi keväällä 2014. Yritysyhteistyö ja tapahtumat ovat varainhankinnan kulmakivet. The Caviar Club tavoittaa erinomaisesti alueen yrittäjät ja liikeelämässä toimivat. Varsinaissuomalaisilla on iso halu tukea Tyksin lastenklinikkaa, iloitsee Saara-Sofia Sirén Kummien projektikoordinaattori Turun seudulla.

Seuraava tilaisuus on juhlagaala Turun VPK-talossa 27.2.2015 ja teemana on kovan työn sekä menestyksen juhliminen. Parhaillaan on käynnissä yrityskilpailu, jossa palkitaan Varsinais-Suomen Vuoden yritys, Vuoden työntekijä, Vuoden start up, Paras kansainvälinen yritys ja Vuoden työnantaja. Eri kategorioihin voivat osallistua kaikki alueen yritykset verkossa www.thecaviarclub.fi. Osallistuminen on maksutonta. Tuomaristo koostuu liike-elämän arvovaltaisista vaikuttajista.

The Caviar Clubin ytimessä on arvokas ja hyödyllinen tutustuminen, yhdessäolo sekä muutaman asiantuntijan haastattelu. Lavalla on nähty mm. Ilkka Kanerva, Saija Palin, Jussu Pöyhönen ja Leevi Parsama. Englantilaiseen tyyliin tarjolla on aina drinkkejä ja pientä purtavaa tyylikkäissä puitteissa pientä pääsymaksua vastaan.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Graafinen suunnittelu, Kirjansitomoja, Kirjapaino, Painotaloja, Pakkauspalvelu, Pakkaussuunnittelua, Suunnittelu, Suunnittelutoimistoja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa