Julkaistu 05.03.2015 0          

Turussa valmennetaan verkkokauppiaita

Intoo koulutusyrityksen takana ovat Sari Jokinen ja Maarit Fellman.

Turkulainen Intoo Koulutus käynnistää Turussa huhtikuussa Suomen ensimmäisen laajan verkkokauppiaan koulutuksen. Koulutuksen aikana on mahdollista suorittaa myynnin ammattitutkinto. Koulutus on suunnattu pk-yrityksille ja kivijalkakauppiaille.

Verkkokauppa kasvaa jatkuvasti huimaa vauhtia ja tulevaisuudessa kasvun ennustetaan vain kiihtyvän. Kuluttajien ostokäyttäytyminen on muuttunut ja ostotapahtuma alkaa yhä useammin Google-hakukoneesta tai verkkokauppoja selaamalla.

Intoon verkkokauppakoulutuksen tarkoitus on antaa yrittäjälle osaamista verkkokaupan perustamisesta alkaen, kaupan sisältöön, löydettävyyteen, markkinointiin ja talouden hallintaan. Koulutuksessa paneudutaan menestyksen kannalta tärkeisiin osa-alueisiin käytännönläheisesti.

Uuden Intoo koulutusyrityksen takana on kaksi yrityskouluttamisen konkaria, Maarit Fellman ja Sari Jokinen, jotka molemmat ovat työskennelleet pitkään aikuiskoulutuksen parissa. Molemmilla on myös pitkä kokemus eri toimialojen yritysten kehittämisestä.

Pk-yritysten ongelmat ja haasteet ovat molemmille tuttuja ja koulutusyrittäjäksi ryhtymiseen motivoi halu tarjota yrittäjää hyödyttävää koulutussisältöä.

- Ei siis turhaa höpinää, vaan tiivistettyä asiaa. Yrittäjällä ei ole aikaa istua turhanpäiväisten ryhmätöiden parissa, vaan koulutuksen anti täytyy olla heti sovellettavissa ja hyödynnettävissä, Fellman ja Jokinen lupaavat.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

J&T Pajunen

J&T Pajunen

Kuljetusliikenne, Kuljetuspalveluja

Kokouspalvelut

Ravintola Prego

Uimahallintie 2, Kaarina

www.ravintolaprego.fi

KP 60 + 25, R 80, myös kokous-ja catering -palvelut.

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa