Julkaistu 05.03.2015 0          

Turussa valmennetaan verkkokauppiaita

Intoo koulutusyrityksen takana ovat Sari Jokinen ja Maarit Fellman.

Turkulainen Intoo Koulutus käynnistää Turussa huhtikuussa Suomen ensimmäisen laajan verkkokauppiaan koulutuksen. Koulutuksen aikana on mahdollista suorittaa myynnin ammattitutkinto. Koulutus on suunnattu pk-yrityksille ja kivijalkakauppiaille.

Verkkokauppa kasvaa jatkuvasti huimaa vauhtia ja tulevaisuudessa kasvun ennustetaan vain kiihtyvän. Kuluttajien ostokäyttäytyminen on muuttunut ja ostotapahtuma alkaa yhä useammin Google-hakukoneesta tai verkkokauppoja selaamalla.

Intoon verkkokauppakoulutuksen tarkoitus on antaa yrittäjälle osaamista verkkokaupan perustamisesta alkaen, kaupan sisältöön, löydettävyyteen, markkinointiin ja talouden hallintaan. Koulutuksessa paneudutaan menestyksen kannalta tärkeisiin osa-alueisiin käytännönläheisesti.

Uuden Intoo koulutusyrityksen takana on kaksi yrityskouluttamisen konkaria, Maarit Fellman ja Sari Jokinen, jotka molemmat ovat työskennelleet pitkään aikuiskoulutuksen parissa. Molemmilla on myös pitkä kokemus eri toimialojen yritysten kehittämisestä.

Pk-yritysten ongelmat ja haasteet ovat molemmille tuttuja ja koulutusyrittäjäksi ryhtymiseen motivoi halu tarjota yrittäjää hyödyttävää koulutussisältöä.

- Ei siis turhaa höpinää, vaan tiivistettyä asiaa. Yrittäjällä ei ole aikaa istua turhanpäiväisten ryhmätöiden parissa, vaan koulutuksen anti täytyy olla heti sovellettavissa ja hyödynnettävissä, Fellman ja Jokinen lupaavat.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Tilitoimisto Kimmo Heikkinen Ky

Tilitoimisto Kimmo Heikkinen Ky

Kirjanpitotoimistoja, Tilitoimistoja

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa