Julkaistu 05.03.2015 0          

Turussa valmennetaan verkkokauppiaita

Intoo koulutusyrityksen takana ovat Sari Jokinen ja Maarit Fellman.

Turkulainen Intoo Koulutus käynnistää Turussa huhtikuussa Suomen ensimmäisen laajan verkkokauppiaan koulutuksen. Koulutuksen aikana on mahdollista suorittaa myynnin ammattitutkinto. Koulutus on suunnattu pk-yrityksille ja kivijalkakauppiaille.

Verkkokauppa kasvaa jatkuvasti huimaa vauhtia ja tulevaisuudessa kasvun ennustetaan vain kiihtyvän. Kuluttajien ostokäyttäytyminen on muuttunut ja ostotapahtuma alkaa yhä useammin Google-hakukoneesta tai verkkokauppoja selaamalla.

Intoon verkkokauppakoulutuksen tarkoitus on antaa yrittäjälle osaamista verkkokaupan perustamisesta alkaen, kaupan sisältöön, löydettävyyteen, markkinointiin ja talouden hallintaan. Koulutuksessa paneudutaan menestyksen kannalta tärkeisiin osa-alueisiin käytännönläheisesti.

Uuden Intoo koulutusyrityksen takana on kaksi yrityskouluttamisen konkaria, Maarit Fellman ja Sari Jokinen, jotka molemmat ovat työskennelleet pitkään aikuiskoulutuksen parissa. Molemmilla on myös pitkä kokemus eri toimialojen yritysten kehittämisestä.

Pk-yritysten ongelmat ja haasteet ovat molemmille tuttuja ja koulutusyrittäjäksi ryhtymiseen motivoi halu tarjota yrittäjää hyödyttävää koulutussisältöä.

- Ei siis turhaa höpinää, vaan tiivistettyä asiaa. Yrittäjällä ei ole aikaa istua turhanpäiväisten ryhmätöiden parissa, vaan koulutuksen anti täytyy olla heti sovellettavissa ja hyödynnettävissä, Fellman ja Jokinen lupaavat.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Turun Länsivankkurit Oy

Turun Länsivankkurit Oy

Matkailuajoneuvojen huolto, tarvikkeet ja varaosat, Matkailuajoneuvojen myynti, Matkailuautoja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 06.02.2020


Seuraa meitä somessa