Julkaistu 10.04.2015 1          

Kotikolmoset menestyy rakennusalan lamasta huolimatta

Korjausrakentamiseen erikoistunut Kotikolmoset Oy on positiivinen poikkeus rakennusalalla, jonka alamäki jatkuu jo neljättä vuotta peräkkäin.

Rakennusalalla pitkän uran tehnyt Aarne Rainio käynnisti uuden toimintamallin kotitalouksille vuonna 2009 poikiensa Tuomaksen ja Jarnon kanssa. Tänä päivänä Kotikolmoset työllistää 60 henkilöä. Vuonna 2014 yrityksen liikevaihto ylsi 5,2 miljoonaan euroon, ja kuluvan vuoden alkupuolella myynti on jo kasvanut 50 prosenttia viime vuoden vastaavaan aikaan verrattuna.

Kotikolmoset Oy toimii Varsinais-Suomen lisäksi pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla ja Pirkanmaalla. Varsinais-Suomen toimipaikka sijaitsee Kaarinan Krossissa.

Yrityksen menestyksen salaisuus on uudenlainen toimintamalli, jossa asiakas saa tarvitsemansa sisäremontin avaimet käteen -periaatteella: suunnittelun, kustannusarvion, varsinaisen remontin LVIS-töineen, kalusteet ja kodinkoneet, loppusiivouksen sekä tarvittaessa rahoituksen ja jopa sijaisasunnon. Korjauskohteina ovat kylpyhuoneet, saunat, keittiöt ja huoneiden sisustusremontit.

– Asiakas saa tietää remontin kokonaishinnan etukäteen eikä yllätyksiä pääse syntymään, sanoo Kotikolmoset Oy:n toimitusjohtaja Aarne Rainio.

– Tänä päivänä ihmiset arvostavat ennen kaikkea luotettavaa kokonaistoimitusta. Kiitosta olemme saaneet erityisesti työn laadusta ja aikataulujen pitämisestä ja myös siitä, että asentajamme puhuvat suomen kieltä.

Kodin kunnostajalle on helpotus, että saa koko remontin yhdeltä toimittajalta suunnittelusta valmiiseen lopputulokseen.

− Suomalaisten varallisuudesta valtaosa on kiinni kodeissa, joten on tärkeää pitää tästä omaisuudesta huolta. Uskomme, että meidän työllemme on kysyntää ja siksi olemme laajentamassa toimintaamme koko maan kattavaksi ja rekrytoimme lisää väkeä, Aarne Rainio kertoo.


Kommentit

T 12.11.2017 klo 10:11

Varmasti menestyykin noilla hinnoilla, jos toiminimellä tekisi samoilla hinnoilla, riittäisi pari urakkaa vuodessa ja lopun aikaa voisi lomailla


Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

X-Index Oy

X-Index Oy

Toimitilamyyntiä, Toimitilavuokrausta

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Bowler

Yliopistonkatu 29, Turku

www.bowler.fi

Ota yhteyttä, 0400-345620 tai myynti@bowler.fi. Katso lisää palveluistamme www.bowler.fi. Hohtokeilaus, minicurling, escaperoom, pingis, saunaosasto, kokouspalvelut, yritystilaisuudet ja monipuoliset ravintolapalvelut.

Lue uusin näköislehtemme

12/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.12.2018


Seuraa meitä somessa