Julkaistu 13.04.2015 1          

K-supermarket Raisio Centerin uudistus on valmis

K-supermarket Raisio Centerin vuoden alussa alkanut uudistustyö on nyt ohi. Avajaisjuhlia vietetään torstaina 16. huhtikuuta. Uudistuksen myötä kaupan valikoima on kasvanut. Lisäpalveluna Raisio Center aloittaa Tilaa ja nouda -palvelun toukokuussa.

Perinteistä palvelutiskiä täydentää oma kalasavustamo, joka tarjoaa muun muassa savustettua lohta ja sesongin muita kalaherkkuja. Kaupan koko kalavalikoima noudattaa WWF:n kalalinjausta.

Raisio Centerin juusto-osaston valikoima on kasvanut erikois- ja herkuttelujuustojen osalta. Kaupalle on myönnetty Juustokilpi tunnustuksena erityisen hyvin hoidetusta, monipuolisesta ja korkealaatuisesta juustovalikoimasta sekä henkilökunnan juusto-osaamisesta.

Uudet energiapihit kylmäkalusteet säästävät energiaa

K-supermarket Raisio Centerin uudistuksessa on noudatettu uusinta, energiaa säästävää rakennustekniikkaa ja kylmäkalusteiksi on valittu mahdollisimman energiapihit vaihtoehdot. Pakastealtaat ovat kannellisia ja maitotaloustuotteet ovat ovien takana.

- Vaikka kylmätilamme moninkertaistui remontin myötä, niin sähkölaskumme pieneni, iloitsee kaupppias Timo Könttä.

Raisio Center ottaa käyttöönsä täysin graafiset hinnannäytöt. Kauppias Timo Könttä näkee sähköiset hintanäytöt työnteon helpottajina ja toiminnan tehostajina. Aika, joka vapautuu paperisten hintalappujen työstämisestä, käytetään jatkossa asiakkaan palvelemiseen.

- Yli 20 000 tuotteen hintojen hallinta ilman sähköisiä hintanäyttöjä olisi haastavaa, kertoo Timo.

Tilaa ja nouda -palvelu helpottaa arjen kiireessä

K-Supermarket Raisio Center aloittaa Tilaa ja nouda -palvelun 6. toukokuuta.

Palvelussa asiakas tekee tilauksen verkossa ja noutaa tilaamansa ostokset kaupalta. Noutoasiakkaille on varattu omat parkkipaikat kaupan pihalta. Kaupan henkilökunta tuo ruokakassit suoraan autolle ja ostokset maksetaan auton luona korttimaksupäätteellä. Ruokaverkkokaupan valikoimassa on lähes koko kaupan valikoima. Vain tupakka- ja alkoholituotteet on rajattu pois.

Suomessa K-ruokakauppiaat ovat avanneet viime syksyn ja kuluneen kevään aikana useita Tilaa ja nouda -palveluita eri puolille maata.


Kommentit

eetu 24.07.2019 klo 11:07

Kuulostaa todella hyvältä muutokselta, että uudessa kaupassa on panostettu paljon energiatehokkuuteen ja kätevyyteen. Me olemme myös miettineet noita digitaalisia infonäyttöjä/hintalappuja meidän kaupalle niin säästyisi kaikki se tulostus häsellys. Samalla saisi tehokkuutta hintojen vaihteluun ja muuhun.


Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Kultaranta Resort

Kultaranta Resort

Golfkenttiä, Hotelleja, Juhlatilat, Kokouspalveluja, Kuntosaleja, Ravintoloita

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Kultaranta Resort Oy

Särkänsalmentie 178, Naantali

www.kultarantaresort.fi

Kokoukset, yritystilaisuudet, juhlat, aktiviteetit, majoitus. Kaikki samasta paikasta isommallekin ryhmälle.

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 06.02.2020


Seuraa meitä somessa