Julkaistu 20.05.2015 0          

Varsinais-Suomeen neljä uutta auktorisoitua tilitoimistoa

Taloushallintoliiton yhteydessä toimiva Tili-instituuttisäätiö auktorisoi tällä viikolla 24 uutta tilitoimistoa. Varsinais-Suomeen saatiin neljä uutta auktorisoitua tilitoimistoa: Vehmaan Tilitiimi Oy, Yläneen Tilikeskus Oy sekä Kauppatorin Tilikeskus Oy ja Oy Tiliteho Ab Turusta. Nyt Suomessa on yhteensä 754 tilitoimistojen auktorisoitua toimipaikkaa.

Ammattilaisista pulaa

Tili-instituuttisäätiön asiamies ja Taloushallintoliiton toimitusjohtaja Juha Ahvenniemi korostaa, että tilitoimistoala kasvaa ja voi hyvin.

- Kirjanpito- ja tilinpäätöspalveluiden toimialan liikevaihto kasvoi 3 % vuonna 2014 Tilastokeskuksen mukaan. Auktorisoitujen toimijoiden liikevaihto on kasvanut selvästi enemmän kuin alan keskimäärin, toteaa Juha Ahvenniemi.

- Tänä päivänä auktorisoidut tilitoimistot työllistävät jo yli puolet koko alan työvoimasta ja auktorisoidut toimipaikat ovat henkilömäärällä mitattuna alan keskiarvoa suurempia, Ahvenniemi toteaa.

- Toimialalla on menossa raju rakennemuutos. Digitalisaatio tulee korvaamaan manuaalista työtä ja osa rutiinityöstä poistuu, mutta samaan aikaan yritykset ulkoistavat taloushallintoa, palkkahallintoa ja muita tukipalveluita yhä enemmän. Tilitoimistojen pitää pystyä vastaamaan kysyntään ja tarjoamaan entistä laajempaa osaamista asiakkaiden talouden hallinnan tueksi. Ala tarvitseekin paljon lisää taloushallinnon ja yritystalouden ammattilaisia lähivuosina, Ahvenniemi korostaa.

Kaikki Taloushallintoliiton jäsentoimistot tarkastetaan ennen hyväksymistä ja jäsenyyden aikana säännöllisesti. Auktorisointi edellyttää, että tilitoimistossa huolehditaan ammattitaidon ylläpidosta ja että tilitoimisto noudattaa hyvää tilitoimistotapaa ja liiton toimialastandardia.

- Auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen -merkki varmistaa, että tilitoimistosta saa laadukasta ja eettisten toimintaperiaatteiden mukaista palvelua, Ahvenniemi muistuttaa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Master Promo Suomi Oy

Master Promo Suomi Oy

Esitetelineet, Mainostaulut, Messut, Promootiopalvelut

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa