Julkaistu 01.09.2015 0          

Askon Group muutti Krossiin

Ilkka Vähämäki, Maria Muurinen ja Juha Jokinen toivottavat tervetulleeksi Askon Groupin uusiin tiloihin.

Kaarinan asennus- ja koneistuspalvelu Oy ja Kaarinan Kunnossapito Oy muutti elokuun alussa uusiin tiloihin Kaarinan Krossiin. Samalla uudistettiin yrityksen brändiä ja otettiin käyttöön Askon Group -nimi.

- Krossi on kehittyvä alue ja innostava ympäristö. Koska suuri osa yhteistyökumppaneistamme on tässä ihan lähellä, emme halunneet lähteä kovin kauas, yrittäjä Juha Jokinen kertoo.

- Krossista löytyi uudet, modernit ja suuremmat tilat, jotka sopivat toiminnan kehittämiseen. Nyt meillä on tilaa esimerkiksi huoltaa asiakkaiden koneita, yrittäjä Juha Jokinen kertoo.

Ennen muuttoa Kaarinan asennus- ja koneistuspalvelu Oy ja Kaarinan Kunnossapito Oy ehti toimia 36 vuoden ajan Piispanristillä Kaarinassa. Jokinen aloitti yrittäjänä viime vuonna entisen yrittäjän jäätyä eläkkeelle.

- Tein 20 vuotta uraa suurissa saman alan yrityksissä, kun tuli sellainen olo, että voisi jo tehdä jotain muuta. Kaarinan asennus- ja koneistuspalvelu löytyi Yrityspalvelupiste Potkurin järjestämän omistajanvaihdosiltapäivän kautta, Jokinen kertoo.

Jokinen näki yrityksen potentiaalin ja seuraili toimintaa vielä puoli vuotta ennen kauppojen tekemistä. Yrittäjänä viihtyvä Jokinen on innoissaan toiminnan kehittämisestä.

- Tarkoituksena olisi tuoda huoltopalveluita ja kunnossapitoa yhä vahvemmin muiden palveluiden rinnalle. Minulla on visiona yhdistää suurista yrityksistä tutut laatuvaatimukset pienen yrityksen ketteryyteen, Jokinen sanoo.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Servikal Oy

Servikal Oy

Mittalaitteiden kalibrointi ja huolto

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Tuorlan Majatalo

Tuorlantie 1 E, Kaarina

A 40-100, KP 5-25, R 80. Kokoukset, juhlat,yritystilaisuudet, luontoaktiviteetit, hostellimajoitus kauniissa kartanoympäristössä. Kauttamme myös Tuorlan tiedekeskuksen tilojen vuokraus.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa